Лачена кола спира по абсурден начин върху тротоар, на кръстовище

...
Лачена кола спира по абсурден начин върху тротоар, на кръстовище
Коментари Харесай

Митьо Пищова се разпищоли до полицията в Пловдив и стана за резил!

Лачена кола стопира по неуместен метод върху тротоар, на кръстовище на павирана улица наоколо до полицейско ръководство. До тук изненади няма, в Пловдив това е по-скоро всекидневие, в сравнение с вест. Изведнъж от колата обаче изскача... " Небезизвестният Димитър Маринов - Митьо Пищова паркира меко казано необичайно пред очите ми ", описа засегнат пловдивчанин, който, несъмнено, не е пропуснал да щракне вип паркирането за образец, написа TrafficNews.bg. Бърза инспекция сподели, че колата е новото авто украшение на шоумена.



Е, никой не е застрахован да бъде заловен в крачка, или както гласи хубавата българска поговорка - " в никакъв случай не е късно да станеш за срам ".



Само едно продължава да терзае мозъците ни, а точно за какво Пищова е избрал да паркира по този начин екстравагантно при съществуване на свободни места по улицата и надалеч по-приемливи други възможности.



Иначе лебедът с червеникаво оперение от марка " Тойота " сигурно заслужава да бъде гариран по-грижливо или най-малко в границите на закона.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР