Лабьоф прие католицизма, докато работеше по филма Падре Пио. В

...
Лабьоф прие католицизма, докато работеше по филма Падре Пио. В
Коментари Харесай

Мел Гибсън е дал ценен урок на Шая Лабьоф

Лабьоф одобри католицизма, до момента в който работеше по кино лентата " Падре Пио ". В изявление артистът споделя, че среща с Мел Гибсън в последна сметка го предиздвикала да стартира да посещава обичайните служби с латинска меса.

 

През кариерата си Шая Лабьоф е изиграл няколко страхотни функции. Работата му във кино лентата Honey Boy донесе на артиста многочислени номинации за награди и победи. Въпреки че е реализатор от калибъра на премиите, мнозина към момента си спомнят за лудориите на артиста отвън снимачната площадка и обвиняванията му в злоупотреби.

Актьорът одобри католицизма, до момента в който работеше по кино лентата " Падре Пио ", което може да е асъдействало Лабьоф да се извини за държанието си в предишното. Той също по този начин отдаде заслуженото на опита си да посещава обичайните служби с латинска меса за новооткритата си благодарност към живота и прошката. По време на присъединяване си в католическата уеб поредност Bishop Barron Presents Лабьоф изясни, че въвеждането му в латинската меса е станало от артиста Мел Гибсън.

В изявлението артистът споделя, че не е знаел по какъв начин да откри пътя към латинската меса. Срещата на Шая Лабьоф с Мел Гибсън в последна сметка го предиздвикала да стартира да посещава събитието, обитаемо с католици традиционалисти, заяви " Giant Freaking Robot ". Гибсън, чиято пристрастеност и история с християнството го карат да сътвори кино лентата " Страстите Христови ", в предишното се е сблъсквал със свои персонални тествания. Лабьоф признава, че запознанството с латинската меса му е внушило примирение.

В " Падре Пио " артистът изобразява италианския духовник, станал прочут с това, че през целия си живот е показвал стигмати. Лабьоф осъзнава големия напън, който идва с изобразяването на такава персона и с влизането в събитие, обитаемо с католици. Колкото повече време прекарвал там, толкоз по-удобно се чувствал в кожата си.

 

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР