Лабораторен модел показва, че оставянето на свободна средната седалка на

...
Лабораторен модел показва, че оставянето на свободна средната седалка на
Коментари Харесай

Проучване: Ако седим през седалка в самолет, намаляваме риска от COVID с 57%

Лабораторен модел демонстрира, че оставянето на свободна междинната седалка на борда на пътническите самолети понижава предаването на Коронавирус от 23% до 57%, заяви БГНЕС. 
„ Ако самолетните компании оставят междинната седалка свободна в самолетните пътнически отделения, те могат да понижат предаването на ковид с до 57% “, се споделя в изказване на екипа зад новото изследване на Центъра за надзор и предварителна защита на болесттите (CDC). Процентите варират според от другите модели самолети.
 Русия лимитира полетите до Англия Русия лимитира полетите до Англия
Русия удължи прекъсването на полетите до Англия до 1 юни след предписание на Федералната организация за въздушен превоз, осведоми...
В самолетите се намират доста хора, постоянно един до друг, за продължителни интервали от време в затворено поделение, което съставлява точна рецепта за Коронавирус злополучие, твърди още екипът зад изследването.
„ Тези данни допускат, че увеличението на физическото разстояние сред пасажерите и намаляването на плътността им може да помогне за понижаване на евентуалната експозиция на COVID-19 по време на въздушно пътешестване “, твърди екипът.
Това може да се окаже главен редуктор на риска, когато самолетните компании стартират да летят с по-висока активност и страните по целия свят отворят границите си за интернационалните пътувания още веднъж.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР