La Dune — някога най-скъпият имот в Хамптънс, искаше 150

...
La Dune — някога най-скъпият имот в Хамптънс, искаше 150
Коментари Харесай

Това грандиозно имение в Хамптън някога поиска 150 милиона долара — и току-що беше продадено на търг за 79 милиона долара

La Dune — в миналото най-скъпият парцел в Хамптънс, искаше 150 милиона $, преди да влезе в неплатежоспособност — продадено за 79 милиона $ < /strong> на траял часове търг в сряда вечерта в Sotheby's в Ню Йорк.

Това бележи края на сагата за имението от 4 акра, което се състои от два дома на елитната Джин Лейн в Саутхемптън, благосъстоятелност на Луиз Блуен, френско-канадски някогашен издател на изкуство.

Един покупател се включи, с цел да купи имота на 376 Gin Lane за 40,5 милиона $ и 366 Gin Lane за 38,5 милиона $. Имаше седем претендента от Ню Йорк, Кънектикът и Карибите.

Продажбата в последна сметка е 88,48 милиона щатски $ „ всичко в “ — 12% награда за купувача отива при аукционерите и брокерите на недвижими парцели, които са го пуснали на пазара.

„ Това би трябвало да е сериал на Netflix “, сподели един наддавач при продажбата, който в последна сметка не преувеличаваше.

Дори преди продажбата да стартира в 16:00 часа, имаше седем тествани предложения с миним...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР