Ла Дейвид ДжонсънАмериканският президент Доналд Тръмп се оказа въвлечен в

...
Ла Дейвид ДжонсънАмериканският президент Доналд Тръмп се оказа въвлечен в
Коментари Харесай

Безчувствено изказване на Тръмп пред вдовица на войник предизвикаха скандал

Ла Дейвид Джонсън

Американският президент Доналд Тръмп се оказа замесен в нова дискусия, отричайки да е споделил на вдовицата на боец, умрял в борба, че брачният партньор й " е знаел с какво се захваща ", както заяви конгресменка от Демократическата партия, предадоха организациите. В началото на месеца 25-годишният Ла Дейвид Джонсън почина при засада в Нигер, дружно с други трима американски военни. Тялото му дойде във вторник на летището в Маями, щата Флорида. Отиващата да посрещне ковчега вдовица Майешя Джонсън, бременна с трето дете, е получила телефонното позвъняване, до момента в който се е намирала в колата, заяви Фредерика Уилсън от Камарата на представителите. " Не чух целия диалог, само че го чух да споделя: " Предполагам, че е знаел с какво се захваща. Но допускам, че все пак боли ", съобщи Уилсън пред Си Ен Ен. " Този човек е болен. Има сърце от камък и не усеща жал или съчувствие към никого. Това е вдовица в печал. Тръмп е вманиачен ", изрази тя възмущението си пред медиите.
" Избраничката от Демократическата партия си е измислила напълно какво споделих на вдовицата на боец, умрял при бойни дейности (и имам доказателство). Тъжно! ", написа Тръмп в " Туитър ". Уилсън отхвърли изказванията му и съобщи, че тя е била в колата и също има доказателства. " И това не е най-лошото. Тя плачеше от самото начало и когато затвори, ме погледна и сподели: " той даже не помнеше името му ". Това е нещото, от което в действителност я заболя ", добави конгресменката пред телевизия Ем Ес Ен Би Си. В формалното изказване на Белия дом за четирите диалога със фамилии на починали бойци от специфичните елементи се споделя, че президентът е изказал съболезнования и е декларирал, че саможертвата им няма да бъде забравена.
Американският президент Доналд Тръмп се наложи да подари на фамилията на умрял боец 25 000 $. Реакцията на президента на Съединени американски щати пристигна, откакто медиите го нападнаха, че е нарушил дадена дума да направи дарението. Представителят на Белия дом Линдзи Уолтърс разгласи, че президентът и написал чек на фамилията на 22-годишен боен, умрял през юни в Афганистан. Бащата на боеца по-рано сподели пред в. " Вашингтон пост ", че Тръмп персонално му заречен пари през юни, само че по-късно не ги е изпратил.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР