ЛА Бейкърс се завърна на пътя на победите във Втора

...
ЛА Бейкърс се завърна на пътя на победите във Втора
Коментари Харесай

ЛА Бейкърс с безпроблемна втора победа

ЛА Бейкърс се завърна на пътя на успехите във Втора дивизия, откакто се оправи без особени проблеми със съпротивата на Дъ ЕкспендаБолс с крайното 86:58 в дуел от третия кръг. По този метод " златисто-лилавите " излизат краткотрайно на лидерската позиция в дивизията с баланс от 2-1, до момента в който Дъ ЕкспендаБолс е на осмо място с актив от 1-1.

Шампионите в Трета дивизия от предишния сезон си осигуриха безапелационна преднина в резултата още през първото полувреме, като след неговия край баскетболистите на Бейкърс разполагаха с задатък от 50:28. В началото на третата четвърт дистанцията сред двата отбора доближи границата от 30 точки, като до финалната сирена символичните домакини не срещнаха проблем да затворят мача в своя изгода след 86:58.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от НАЛБ (@nalb.bg)

Димитър Христов поведе реализаторите за Бейкърс с 16 точки. Георги Христов добави дабъл-дабъл от 15 точки и 10 битки, Мартин Минковски вкара още 13 точки, а с по 10 приключиха Драгомир Иванов и капитанът Манол Миланов.

Борислав Гачев бе най-хубав за Дъ ЕкспендаБолс с 14 точки, 11 битки и 6 откраднати топки. Филип Неделчев се регистрира с още 13 точки и 5 битки, а Павел Петров завърши с 11 точки и 8 овладени топки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР