Л юбо Киров е един от най-слушаните изпълнители в България.

...
Л юбо Киров е един от най-слушаните изпълнители в България.
Коментари Харесай

Любо Киров: Целуни ме, утре може да ме няма

Л юбо Киров е един от най-слушаните реализатори в България. Текстовете му са ентусиазъм за мнозина, а музиката - идеално бягство от проблемите в всекидневието.

"Целуни ме " е новата му ария, поставяща вълнуващо начало на иден албум, който безспорно ще зарадва почитателите.

Вижте какво ни описа любимецът на генерации българи в извънредното му изявление за Vesti.bg.

Излезе новият Ви сингъл „ Целуни ме “, какво Ви въодушеви за него?

Любо Киров: Текстът на „ Целуни ме “ е на няколко равнища, носи както персонално обръщение - към някого, по този начин и служи за общо обръщение за живота, който живеем, това което ни се случва, даже и в този момент в тази тъжна година. Песента е за скъпите моменти и пропуснатите такива с хората, които обичаме и ни обичат.

„ Целуни ме, на следващия ден може да ме няма “ - какво обръщение отправяте с този стих?

Любо Киров: Може да се одобри по следния метод: не изпускай настоящия миг, тъй като единствено него владеем, а на следващия ден може да ни няма. Много е значимо да се усещаш млад и влюбен, мощен и свободен, кадърен да обичаш себе си, живота и хората, да се наслаждаваш на всеки настоящ момент.
 Любо Киров
Песента е по Ваши музика и текст, по какъв начин се твори по време на пандемия?

Любо Киров: Всъщност ние се спасихме с правенето на музика в този интервал на пандемия. Добре е, че имаме домашни условия за правене на музика, а що се отнася до творенето ѝ, това е въпрос на персоналното положение на всеки.

Издайте ни малко повече за идния Ви студиен албум, каква е концепцията му?

Любо Киров: Новият албум е в работен развой и ще има 10 песни!
На път е втори сингъл, който ще излезе през лятото, а самият албум ще е подготвен през есента на 2021 година Ще съдържа и колаборации!

На 15 юни ще имате концерт в Античен спектакъл Пловдив, липсваше ли Ви публиката?

Любо Киров: Концертът на 15-ти дори към този момент е разпродаден изцяло. Разбира се, че ми липсват хората! Много ме зарадва това, че билетите за огромните концерти се изкупиха по този начин бързо. Почувствах се логичен и разбрах, че липсвам на хората, които харесват музиката ми. Това ме принуди да направя спомагателни дати, а тук-там по два концерта в град. Знам, че ще бъде доста прочувствено за мен, след цялото това време на музикална пауза.
 Любо Киров
Ето и датите на концертите:

04.06 / София / Sofia Live Club
05.06 / София / Sofia Live Club
15.06 / Пловдив / Античен Театър
21.06 / Пловдив / Античен Театър
16.08 / Бургас / Летен Театър
18.08 / Варна / Летен Театър

Каква беше за Вас миналата година, белязана от ковид?

Любо Киров: Година на равносметка за значимите неща и малко тъжна, поради загубата на близки и познати хора в музикалния отрасъл, и освен.

Кой постоянно е до Вас в най-тежките моменти? Как се справяте с тях

Любо Киров: Разчитам на околните си хора към мен, както и на фамилията ми. До огромна степен ме избавя и вярата ми в Бог, който постоянно дава отговор на моите въпроси за смисъла на нашето битие.

Какво вършиме, когато не се занимавате с музика?

Любо Киров: Почти от самото начало се занимавам с музика, само че когато съм у дома, си почивам - чета, виждам писмено кино и се срещам с близки другари.

Много хора не знаят, че Любо Киров...

Любо Киров: … в действителност е приключил Художествената Академия.

Кое е нещото, което Ви кара да се усмихвате постоянно?

Любо Киров: Много неща. Усмихвам се, когато хората към мен са добре.

С какво желаете хората да Ви запомнят?

Любо Киров: Лесният отговор е с музиката и текстовете ми, само че не знам дали е толкоз значимо да те помнят откакто те няма. Важно е да си потребен, до момента в който си жив!
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ-->.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Между възпитаници: - Не ми извиниха отсъствията... - Защо? - Платих на ветеринарния да ми напише здравна записка, а той писал, че съм преситен с… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниВижте кои ограничения отпадатНово проучване демонстрира, че ледниците на Земята се топят с невиждана скорост. Почти всички 220 хиляди глетчера са засегнатиПри идващите 10 задачи ще бъдат изстреляни още два модула на бъдещата станцияБлизо 300 000 души са намерили нова работа по време на пандемиятаГорял апартамент намиращ се на третия етаж, като огън и пушек били обхванали и намиращия се над него апартаментПодобни дейности са незаконни и съставляват вероятен опит за изнудване на гражданитеДетето е с изгаряния на лицето, било е оставено без надзорТова е станало със заповед на кмета на София Йорданка ФандъковаНедоволството им е против закриването на спецпрокуратурата и спецсъдаСред марките, за които организацията ще създава бранд тактики, са Johnnie Walker, Gordon’s, J&B, Baileys, Tanqueray и другиКомпанията обаче чака проблеми поради новите правила на AppleКакви други промени в ИК одобриха депутатитеДнес ще издадем заповеди, свързани с изключителната епидемиологична конюнктура и нейното продължение, съобщи проф. Костадин АнгеловПремиерът в оставка и външният министър в оставка разясниха шпионските кавги с Русия Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР