Л юбимият водещ Димитър Рачков отведе зрителите на NOVA на

...
Л юбимият водещ Димитър Рачков отведе зрителите на NOVA на
Коментари Харесай

„Ориент Рачков Експрес“ забележително премина през телевизионния ефир

Л юбимият водещ Димитър Рачков води феновете на NOVA на разточително и охолно странствуване из разнообразната просвета на ориенталския свят. „ Ориент Рачков Експрес “ потегли тъкмо в 20 часа и трансформира неделната вечер в същинска приказка от „ Хиляда и една нощ “. Ориенталска музика, звездни посетители, вкусни ястия и изкусителни танци превзеха сцената на предаването.

Българската актриса, станала една от известните звезди в турски сериали – Юлия Порязова, бе специфичен посетител на Рачков. „ Когато ме поканиха да се включа в първия турски сериал бях под 18, а татко ми беше срещу да ме пусне. Успях да го убедя, че това е моята фантазия и всичко се подреди. Много съм щастлива, че този късмет ми бе даден. Вече съм взела участие в 5 сериала, а екранен сътрудник ми е бил и звездата Къванч Татлату “, описа тя в студиото, а по-късно стана очевидец и на дебюта на Рачков в турски сериал онлайн в предаването.



На сцената се появи и Пилето от първия сезон на „ Маскираният артист “, а под атрактивния костюм се оказа артистът Милко Калайджиев, който по-късно се включи и в Лудата стая. Изпълнителят съумя да поздрави от сцената и сина си, който през днешния ден има рожден ден.

Музикалните изненади бяха поднесени освен от Рафи и бенд „ Найс Ту Митю “, само че и от невероятните Есил Дюран и ДесиСлава. Есил Дюран съумя даже да сготви на Рачков обичаното си вегетарианско ядене от Близкия изток под зоркия взор на Шеф Манчев. Точно преди тя да се развихри на сцената, феновете на NOVA видяха и първия опит на водещия да направи дюнер самичък. С упътванията на Аладин Харфан, той се оправи сполучливо, до момента в който гостът разкриваше тайните на обичаното ядене.



За първи път в „ Лудата стая “ влязоха съвсем всички звездни посетители. В най-забавното предизвикателство се впуснаха шампионката по ориенталски танци Боряна Димитрова, актрисите Юлия Порязова и Албена Михова, артистът Милко Калайджиев, сценаристът на предаването Влади Априлов, Рачков, Рафи и двама от прелестните танцьори от балет Funky Monkeys.

Кой ще се включи в „ Рачкотеката “ идната седмица? Ще съблюдава ли обещанието си Рачков феновете да видят луди танци на сцената? Кои ще бъдат специфичните посетители на дансинга с изключение на Тони Стораро и Deep Zone Project? – разберете идната неделя в „ Забраненото шоу на Рачков “ от 20:00 часа по NOVA.

Следете и на „ Забраненото шоу на Рачков “ за настоящи вести. Епизоди от предходни сезони на предаването можете да откриете в и в.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ-->.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Уважаеми чиновници! Моля, тези, които идват малко по-късно на работа, да се движат вдясно по коридора, с цел да не се сблъскват с тези, които си… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниПолицаи откриха антична скулптура и мраморен древен саркофагБасистът на Status Quo страдаше от множествена склерозаПсихолози дефинираха шест разнообразни типове любовСпоред данни, събрани от Световната банка, никоя страна в Европа в никакъв случай не е прекосявала символичната граница от 50 % дами депутаткиКакво още им е категорично забраненоПо-рано през днешния ден в телевизионно изявление служебният министър на културата Минеков помоли ГЕРБ да изоставен НДКСъздаден е обходен маршрутПо мотив третата доза доцент Кунчев сподели, че общото мнение на експертите е, че в всеобщия случай при човек, който е реагирал обикновено на антигенното раздразнение, трета доза не е необходимаКоалицията ГЕРБ-СДС се записва в ЦИК за изборите на 14 ноемвриОстрият дефицит на водачи и неналичието на служащи в селското стопанство водят до празни лавици в английските супермаркети. Високите цени на газа в допълнение усложняват обстановката. По Коледа може да стане неприятноЕдна чудесна концепция за десерт след апетитен обяд или вечеряДори гепард не може да надбяга орелПена е доказателството на Фердинанд, че познава португалската история и е подготвен да заеме мястото си като лидер на народа ѝ
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР