Л юбимият на българските зрители медицински сериал „Откраднат живот“ постави

...
Л юбимият на българските зрители медицински сериал „Откраднат живот“ постави
Коментари Харесай

Актьори и фенове отбелязаха заедно големия финал на Откраднат живот

Л юбимият на българските фенове медицински сериал „ Откраднат живот “ сложи огромния край на историята нощес. По време на извънредна прожекция на огромен екран почитатели, артисти и екип дружно изгледаха развръзката за обичаните герои в болница „ Св. Анастасия “. В продължение на 5 години, 11 сезона и 507 епизода феновете наблюдаваха житейския път на лекарите на фона на стотици медицински проблеми и настоящи събития, които за следващ път демонстрираха цената на специалността.
 Откраднат живот
„ Когато застанеш пред публиката е значимо да подходиш с отговорност и да кажеш в действителност значими неща. Тук съм, с цел да кажа три пъти „ благодаря “. На първо място, бих желал да благодаря на NOVA, че застана зад плана. През 2015 година медията поддържа тази креативен концепция и даде опция на всички нас да вършим това, което обичаме. На второ място – на целия екип, който през годините взе участие в плана и на трето място – на феновете. Благодарим ви за любовта и поддръжката - това е един развой, който ражда триумфа “, показа продуцентът на сериала Евтим Милошев.
 Откраднат живот
На сцената той предложения огромна част от обичаните лица на продукцията. Пред публиката Марта Вачкова, Владо Пенев, Диана Димитрова, Емил Марков, Неда Спасова, Гергана Стоянова, Александра Сърчаджиева, Моньо Монев, Филип Буков, Деси Бакърджиева дружно с режисьорите Павел Веснаков и Яна Титова, споделиха страстта от един план, основал другарства и специфични моменти през годините. Александра Сърчаджиева, която празнуваше своя рожден ден получи цветя и специфични пожелания от сътрудниците, продукцията и екипът на NOVA.
 Откраднат живот
„ Откраднат живот “ е измежду най-успешните планове на NOVA и ще остане в историята на малкия екран и българското кино. Бих желал да благодаря на актьорите и целия екип за всеотдайната и професионална работа. Благодаря на всички за инвестиции труд през последните 5 години и гения да разкажете по-най-добрия метод тази вълнуваща история. Но не на последно място желая да благодаря на феновете на „ Откраднат живот “. Вашият интерес и противоположна връзка, трансфораха сериала в един от най-обичаните и с най-вече епизоди в българския ефирен ефир. Нова Броудкастинг Груп е медийната компания, която в оптималната степен застава зад филмовата промишленост в България и показва най-хубавото на всички платформи - телевизия, кино и интернет. Ние ще продължим да влагаме в българското кино и имам вяра, че дружно ще създадем още доста сполучливи артикули “ - съобщи Главният изпълнителен шеф на Нова Броудкастинг Груп Николай Андреев.
 Откраднат живот  Откраднат живот
Повече вести ще откриете на уеб страницата наи на формалната страница на „ Откраднат живот “ във, а всички епизоди можете да видите единствено в NOVA PLAY.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ-->.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара По време на един престой в Женева Чарли Чаплин отседнал в фамозния хотел " Трите корони ". На тръгване дал на камериера бакшиш от двадесет франка. -… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниСлужебният министър на правораздаването проф. Янаки Стоилов се срещна с посланика на Съединени американски щати Херо МустафаПетима души са задържаниДвойката реши да подели премията си с подгласниците Тина и Станимир " Политика ": Премиерът на Северна Македония е повторил, че " казусът с България е комичен " На един от входовете на града ни посрещат 9 табели " Тя не е лесна, само че е нужна за България " сподели още водачът на БСПСега хората са настанени в къща без ток и водаВижте кои ограничавания остават в обособените страниПтиците са предпазен тип, законът планува санкция до 5 000 лв. " Тази разновидност е основна и се следи от СЗО ", уточни проф. доктор Ива Христова " Вълнообразният резултат от тази просвета на употреба и на практики, противоречащи на всякаква нравственос, в последна сметка й лиши живота ", съобщи ХариЗа измамата алармираха от неправителствена организация, оказала помощ " Няма нищо по-принципно от концепцията за обединяване сред хора, които припознават родолюбието ", съобщи ръководителят на НФСБ36 048 възпитаници са подали заявление за присъединяване на втория наложителен държавен зрелостен изпит в 12-и класРодителите упорстват учителят да бъде уволненВчера вицепремиерът и министър на вътрешните работи Бойко Рашков сподели, че ДАТО и ДАНС са подслушвали политициОт мрежата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР