Л ейди Гага оглави класацията на списание People за най-добре

...
Л ейди Гага оглави класацията на списание People за най-добре
Коментари Харесай

People класира най-добре облечените знаменитости

Л ейди Гага оглави класацията на списание People за най-добре облечени звезди, заяви Ройтерс.

Певицата бе избрана като "икона " в броя на изданието за най-добре облечените персони, въпреки да не се е появявала през миналата година на аления килим.

Lady Gaga on Wednesday led a list of People magazine's best-dressed celebrities that included 'Euphoria' star Zendaya and Oscar-winning actress Viola Davis.
— CTV Calgary (@CTVCalgary)
Зендая, Дейвис, Лесли Одъм младши, Аня Тейлър-Джой, Минди Кейлинг, Синтия Ериво, Дан Леви, Реджина Хол и певицата и създател на музика H.E.R. са в топ 10 на изданието.

Актрисата Зендая е отличена поради възхищението, което провокира с избора на скъсени вечерни тоалети, с които се появява на аления килим през годината.

Актьорът Лесли Одъм младши е определен поради пъстротата в мъжкото облекло, която демонстрира на аления килим.

Дейвис е отличена, тъй като показва цветнокожи дизайнери.

Изданието на списанието, отдадено на най-добре облечените звезди, излиза на пазара на 17 септември.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара - Комшу, по какъв начин е синът ти, още ли е в Германия? - Да, още е там! Завършва правния факултет! После ще местят скелето на медицинския... Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниФотосесията на херцозите на Съсекс беше избрана като „ доста насилствена “ и „ PR акция “Компанията прави стъпки към замяната им с нови способи за защитаБългария се нуждае от устойчива вероятност, означи служебният премиерНовото служебно държавно управление постави клетва пред президентаЗапочна осведомителна акция „ Действай бързо! Инсултът не чака! “ за повишение информираността за симптоматиката при инсултТой ще смени Асен Василев на поста длъжностен финансов министърТя ще смени Кирил Петков като министър на стопанската система в служебното правителствоТой ще смени Георги Тодоров като министър на превоза в служебното правителствоПревозното средство се удaрило по-късно в дирек от уличното осветлениеПри труса са били разрушени 737 къщи и са били нанесени вреди на над 7000 сградиИнициативата бе наречена AUUKUSС нея ще бъде обещано начало на Седмицата на пътната безопасностЗад плана стои именит инженер, а машината е предопределена за подчинение на най-тежките терени.Данните включват имената на жителите, номерата на здравните им застраховки и резултатите от тестоветеТе ще прекарат в орбита три дни преди да се
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР