КЗК позволи придобиването на YettelКомисията за защита на конкуренцията (КЗК)

...
КЗК позволи придобиването на YettelКомисията за защита на конкуренцията (КЗК)
Коментари Харесай

Вечерни новини: КЗК позволи придобиването на Yettel; Румънският транспортен бранш иска отделяне от България за Шенген

КЗК разреши придобиването на Yettel
Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) даде зелена светлина за придобиването на надзор върху Yettel от страна арабския конгломерат Emirates Telecommunications Group (е&, прочут до неотдавна с марката Etisalat). Решението на антимонополния орган за продажбата на 50% +1 от активите на PPF Telecom Group идва малко повече от 4 месеца след стартирането на производството.
Хаос на границата: Румънският транспортен отрасъл упорства за обособяване от България за Шенген
Румъния да бъде отделена от България по пътя си към Шенген, в случай че българските управляващи не спрат да задържат румънски камиони по границата при Русе, които транспортират артикули до Австрия. Това е изискването, което Националният съюз на автомобилните превозвачи в Румъния (UNTRR) слага пред румънските власт в публична позиция, оповестена на уеб страницата им.
По въже до Витоша: Може ли Драгалевският въжен превоз да съживи туризма в планината?
След години отсрочване и липса на явен проект каква ще е ориста на Драгалевския въжен превоз, този месец сдружението „ Въжени Линии “ ЕАД подаде инвестиционно предложение за реконструкцията на съоръжението. Компанията е притежател на лифта до Витоша, който не работи от 2017 година Въпреки оповестеното капиталово желание досега, в който лифта ще стартира още веднъж да транспортира туристи, има доста време и редица административни процедури.
АПИ отвори за придвижване правата Мездра – Лютидол, само че скоро отново я затваря
Агенция „ Пътна инфраструктура “ отвори за придвижване 13-километровата права сред Мездра и Лютидол, която е част от пътя Мездра - Ботевград. Радостта за водачите обаче ще е къса, защото секторът ще бъде затворен още веднъж след два месеца за следващи строителни действия.
BioXcape – първата просветителна ескейп стая в България
Първата по рода си просветителна ескейп стая в България – BioXcape – е основана от Националния природонаучен музей при Българска академия на науките, Българска фондация „ Биоразнообразие “ и „ Мист инженеринг “, с финансовата поддръжка на стратегия DEAR на Европейската комисия. Игровата стая се обитава в подземията на Националния природонаучен музей.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР