Кюстендилският карате клуб Чикара-ли изпраща четирима състезатели на Европейското първенство

...
Кюстендилският карате клуб Чикара-ли изпраща четирима състезатели на Европейското първенство
Коментари Харесай

Четирима състезатели от КК Чикара-ли отиват на Европейското първенство по шотокан карате-до в италианския град Линяно Сабиадоро

Кюстендилският карате клуб " Чикара-ли " изпраща четирима състезатели на Европейското състезание по шотокан карате-до, което ще се организира в италианския град Линяно Сабиадоро.



Юлиян Захариев, Християн Василев, Боян Кръстев и Ейдриян Христов ще бъдат част от националният тим.

Юлиян Захариев ще взе участие в дисциплината самостоятелно ката 18+ и мъже. Християн Василев джуниори 16-17 години самостоятелно кумите до 63кг. Боян Кръстев кадети самостоятелно кумите +67 кг и отборно кумите. Ейдриян Христов за първи път ще вземе присъединяване в сходен конгрес. Той е Републикански първенец по ката за тази година. На Европейското ще се бори в две дисциплини ката и санбон кумите. В шампионата ще вземат участие състезатели от 32 страни, измежду които Германия, Швейцария, Ирландия, Англия, Полша, Украйна, Молдова, Литва, Словения, редица балкански страни и домакините от Италия. То започва на 31 март и ще продължи до 2 април. „ Момчетата са готови доста добре. Смятам, че са в най-хубавата си форма, както механически, по този начин и физически. Тренираха доста, взеха присъединяване в лагери, направихме доста положителни контролни срещи с другарски клубове. Юлиян Захариев се е потвърдил не един път в дисциплината си. Той тренира по няколко часа дневно и е заслужен образец за трениращите деца в клуба. Ейдриян е един от по-малките ни състезатели, които е извънредно акуратен в осъществяването на техниките и в ката и в кумите и чакам доста добра игра от него. В кумите и двамата ни състезатели, Боян Кръстев и Християн Василев са извънредно сърцати каратеки, които са се доказвали на татамито.

" Бъдете смели и вярвайте в себе си! “ сподели старши треньора и ръководител на клуба Лилия Георгиева.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР