Кюстендил. Не бива да забравяме какво беше положение до 2009

...
Кюстендил. Не бива да забравяме какво беше положение до 2009
Коментари Харесай

Областният координатор на ГЕРБ – Кюстендил Виктор Янев: Не бива да допускаме с фалшиви новини и манипулации да се насажда омраза в обществото

Кюстендил. Не бива да забравяме какво беше състояние до 2009 година – във връзка с инфраструктура, във връзка с обучение, на приходи и Брутният вътрешен продукт. През 2010 година Брутният вътрешен продукт на България бе към 33 милиарда евро, сега приказваме за предстоящ Брутният вътрешен продукт от 120 милиарда лв.. Това е двойно, а никой не го регистрира. Забравихме какво се вложи във връзка с инфраструктурата, автомагистралите, санирането. С лъжливи думи, с подправени вести, операции и тролове в обществените мрежи непрестанно се насажда една ненавист в цялото ни общество, което не трябва да позволяваме. Това съобщи регионалният координатор на Политическа партия ГЕРБ Виктор Янев по време на заседание на общинската конструкция в Кюстендил, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ . В хода на събранието бяха направени номинации за претенденти за евродепутати в състава на Европейския парламент. На него участва също националният представител Кирил Калфин, новият общински координатор на структурата Михаела Крумова, общински съветнци, членове и симпатизанти на партията.
Пред присъстващите Виктор Янев уточни, че за една политическа мощ са водещи резултатите и тези, които Политическа партия ГЕРБ ще реализира на европейските избори, ще бъдат един лакмус за настроението в обществото ни във връзка с локалните избори.
Новият регионален координатор благодари на досегашния Кирил Калфин и уточни, че постигнатото на политическата карта в област Кюстендил – от оцветена в алено към този момент да е синя, е и с помощта на неговите старания и работа. „ Поех виновния ангажимент, тъй като аз не го считам като самопризнание, а като един сериозен ангажимент и отговорност за това, което получавам в наследство “, сподели още Янев. Той изрече благодарности и на всички общински управления, които са работили на територията на Кюстендил и изрази убеденост, че новите ще реализиран също положителни резултати и ще продължат надграждането.
„ Надявам се, тези нови управления, да дадат един нов тласък, защото цената на една партия се дефинира от това да може тя да се обновява и да върви напред с млади и нови хора “, съобщи по време на събранието Кирил Калфин. Пред присъстващите националният представител разясни, че, с изключение на на регионално равнище, в структурата на ГЕРБ има обновяване също и в седем от общо девет общини. Калфин пожела триумф на новия регионален координатор Янев и на новия административен секретар Радослава Чеканска.
„ Опозицията непрестанно се пробва да скандализира обществото и да основава нереални проблеми, до момента в който ние работим и изпълняваме предизборната си стратегия “, уточни още Калфин. За образец той даде увеличението на заплатите в областта на образованието, на медицинските служащи, администрацията, както и минималната работна заплата. Депутатът също бе безапелационен, че от представянето на ГЕРБ на изборите за Европейски парламент зависи по-късно и локалният избор.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР