Кюстендил. На 17 март от 19.00 часа на пл. Велбъжд

...
Кюстендил. На 17 март от 19.00 часа на пл. Велбъжд
Коментари Харесай

Кюстендил: 52-ият конкурс за избор на „Девойка Кюстендилска пролет 2018” ще се проведе на 17 март

Кюстендил. На 17 март от 19.00 часа на пл. ”Велбъжд ” ще се организира 52-ият конкурс за избор на „ Девойка Кюстендилска пролет 2018 ”. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Традицията по тържествено посрещане на пролетта датира от 1966 година. На този празник се избира госпожица, която символизира идването на пролетта, младостта, пробуждането на природата и вярата за нов живот. Изборът се организира в три кръга - публични тоалети, спортно облекло и единствения по рода си в България тур с национални носии. Участничките, които ще дефилират тази година, са 14 на брой и са на възраст сред 16 и 19 години. Водещи на програмата ще бъдат актьорите Диана Любенова и Станимир Гъмов. Участие ще вземат и известните реализатори Тита, Стивън Ачикор, както и любимеца на всички Дичо. Жури ще се състои от всички носителки на купата „ Кюстендилска пролет “ от основаването на състезанието досега.
Момиче на публиката ще бъде определено посредством SMS – гласоподаване, всеки, който желае да даде своя глас може да го направи на къс номер 1925, с текст: писмен знак P и номера на момичето любимец от 1 до 14. Гласуването е безкрайно и ще продължи и по време на спектакъла. Цената на едно известие е 1.20 лева с Данък добавена стойност.
Победителката в " Девойка Кюстендилска пролет 2018 " ще получи парична премия от 1500 лева, а двете й подгласнички и момичето на публиката по 850 лева Всички участнички ще получат от община Кюстендил, като подарък и формалните тоалети и обувки, с които вземат участие в спектакъла, както и първокласни албуми със фотоси.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР