Кюстендил. Кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и СДС

...
Кюстендил. Кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и СДС
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Андрей Ковачев, ГЕРБ: И аз искам по-високи доходи в България, но да не забравяме откъде тръгнахме през 1996 г., когато 1 долар струваше 3 хил. лв.

Кюстендил. Кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили доктор Андрей Ковачев се срещна с жители в Кюстендил, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ . На осведомителна шатра, ситуирана на площад " Велбъжд ", Ковачев беседва с поданици на града, които имаха опция да слагат въпросите си по отношение на идните европейски избори.
Сред тематиките, които вълнуваха кюстендилци бе с каква упоритост и за кои цели ще работи Андрей Ковачев в идващия мандат. " Част от главните ми цели са гарантирането на физическата сигурност и повишението на приходите на българските и европейските жители. На локално равнище това би станало, посредством привличане на нови вложения, разкриване на нови работни места и повишение на Брутният вътрешен продукт. И на мен ми се желае подобряването на виталния стандарт да става по-бързо, само че да не забравяме от къде сме тръгнали – от 1 $ за 3000 лв. през 1996 година ", изясни претендентът за евродепутат от ГЕРБ.
" С сътрудниците от ГЕРБ работихме интензивно за обезпечаването на средства за България през идващия програмен интервал – до 2027 година Освен това ще продължа да работя за защитаването на българските общности отвън рамките на Отечеството - в Северна Македония, Албания, Косово и Западните околности, както и от другата страна - в Молдова и Украйна. Европейската интеграция е единственият резистентен път за превъзмогване на раздялите от предишното ", добави Андрей Ковачев.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР