Кюрди от Ирак, които са шведски граждани, са убийците на

...
Кюрди от Ирак, които са шведски граждани, са убийците на
Коментари Харесай

Кюрди убили младия българин в Дания


Кюрди от Ирак, които са шведски жители, са убийците на 16-годишния Тунджай Е. от Кърджали, който чиракувал в бръснарница в Копенхаген, съобщи 24rodopi.com.

Тийнейджърът бил прострелян през вчерашния ден, а нощес е умрял от тежките рани в клиника в датската столица. Собственикът на бръснарския салон също е от кюрдски генезис. „ Двама кюрди пристигнали да убият притежателя на бръснарския салон, в който работеше Тунджай. Вместо да се скрие, той застанал сред убийците и „ патрона си “. Вероятно мислел, че против него няма да стрелят и ще даде късмет на " патрона " си да избяга. Бил прострелян във врата “, описаха пред 24rodopi.com близкия на убития младеж.

Информацията от полицията в Копенхаген е нищожна. Трима са били простреляните през вчерашния ден, като се ревизира връзка с ликвидиране и в друга част на датската столица предния ден. Късно през вчерашния ден убийците били арестувани, гласи неофициалната информация. „ Тунджай научи занаята от приятеля си Ахмед в Кърджали и реши да отиде да печели пари в Копенхаген, където от години е татко му Ердинч “, разясняват околните. Само преди седмица Тунджай споделил на майка си, че не е удовлетворен от заплащането и счита да се върне в България.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР