Кьолн стигна до втора победа в рамките на последните си

...
Кьолн стигна до втора победа в рамките на последните си
Коментари Харесай

Кьолн продължи да върви нагоре

Кьолн стигна до втора победа в границите на последните си три мача, откакто измъкна трите точки при гостуването на Майнц. " Козлите " завоюваха с 1:0, макар че играха към 20 минути с човек по-малко. Единственото попадение означи в 55-ата минута.

В началото на дуела и двата тима заложиха на открит, атакуващ футбол. Попадение на гостите бе анулирано заради засада в 17-ата минута, а Матета пропусна най-хубавото състояние за Майнц.

Ganz wichtiger DREIER!

Relive und Highlights gibt's hier:
0:1 (90.)
— 1. FC Köln (@fckoeln)
Кьолн бе по-агресивният тим при започване на втората част и стигна до гол. Реджбекай превъзходно овляда топката след подаване на Дуда и от въдуха я прати в мрежата. Това даде още по-голяма убеденост на гостите и те сътвориха нови положени, само че не стигнаха до втори гол.

В 75-ата минута получи втори жълт картон и остави Кьолн с човек по-малко. Домакините натиснаха, само че влезлият като запаса на два пъти не се възползва от положителни положения, а в самия край и Матета се размина с гола. Така отборът на удържа успеха и диша малко по-спокойно над зоната на изпадащите.

Майнц - Кьолн 0:1
0:1 - Реджбекай (55)

Бундеслига 11 кръг, събота 12 декември  Майнц 05 0:1краен резулат  Кьолн
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР