Кьолн победи с 3:0 като гост МОЛ Фехервар и с

...
Кьолн победи с 3:0 като гост МОЛ Фехервар и с
Коментари Харесай

Кьолн си свърши работата в Унгария

Кьолн победи с 3:0 като посетител МОЛ Фехервар и с общ резултат 4:2 отстрани унгарския отбор на финалното ходило преди групите на Лигата на конференциите. Тимо Хюберс (10`), Енис Скири (46`) и Кингсли Шиндлер (90`) означиха головете за " козлите ". Титуляр за МОЛ Фехервар беше някогашният халф на ЦСКА - София Рубен Пинто. 

След изненадващата загуба с 1:2 вкъщи германците демонстрираха, че са по-стойностният тим и през цялото време обсадиха вратата на противника. МОЛ Фехервар разчиташе на епизодични контри, само че те не доведоха до нищо рисково пред вратата на Марвин Швебе. Гостите поведоха още в 10-ата минута с гол на Тимо Хюберс след асистенция на Флориан Кайнц.

До почивката отборът на Щефен Баумгарт пропусна още няколко положения, само че на старта на втората част Елис Скири се възползва от подаване на Кристиан Педерсен и приближи Кьолн до групите. При този резултат домакините трябваше да рискуват и за Кьолн се отвориха много свободни пространства. В добавеното време резервата Шиндлер реши всичко с трети гол за " козлите ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР