Квестори изведоха от пленарната зала депутата от ПП-ДБ Манол Пейков

...
Квестори изведоха от пленарната зала депутата от ПП-ДБ Манол Пейков
Коментари Харесай

Пак цирк в НС! Изведоха Манол Пейков от залата, той: Рошав и пълен съм, но не и пиян

Квестори изведоха от пленарната зала депутата от ПП-ДБ Манол Пейков след недоволство от " Възраждане ", че нарушава реда.

Напрежението сред Пейков и " Възраждане " се зароди по време на изявление на водача на партията Костадин Костадинов след чуването на премиера Николай Денков и военния министър Тодор Тагарев. Докато Костадинов говореше от естрада, Пейков крещеше от залата: " Времето! ", евентуално имайки поради, че даденото му за изявление време е изтекло.

" Както виждате сега в залата има хора, които са в нетрезво положение. Не за първи път представители на ПП-ДБ влизат в залата явно консумирали алкохол, явно в нетрезво положение ", обърна се Костадинов към шефа на Народното събрание Росен Желязков. В същото време депутати от " Възраждане " отидоха до квесторите в пленарната зала, с цел да насочат вниманието им към Пейков. Малко по-късно те отидоха да беседват с депутата и най-после излязоха дружно от пленарната зала.

Благодаря на квесторите, че изведоха Манол Пейков от залата, откакто той явно е злоупотребил с избрани вещества. Изключвам това, че от няколко дни не си е сменял облеклата, понамирисва. Но това не е от голяма важност, той е несъответстващ, лъхаше на алкохол. Това е върхът на падението за ПП-ДБ. Това нещо не е прелестно за никого в залата, разгласи от трибуната секунди по-късно депутатът от " Възраждане " Ангел Георгиев.

Приемам поздравленията за квесторите, върна му Желязков.

В същия миг обаче в пленарната зала се върна Пейков. " Лично пояснение ", провикна се той към Желязков.

" Господа и симпатяги, имам доста недостатъци - топчест съм, от време на време съм чорлав, кривоглед съм, само че пиенето не е един от пороците ми. Събират ми се към 50 гр. на година. Моля ви проверете си опорките. Виждам, че съм бодил в задните ви елементи, търсите метод да влезете под кожата ми. Това не е верният метод. Може би, в случай че имате по-малко яд към близките и себе си... Сериозно ви предлагам среща със експерти и психиатри ", отвърна Пейков.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР