Квартал Капана продължава да привлича любителите на забавления и музика

...
Квартал Капана продължава да привлича любителите на забавления и музика
Коментари Харесай

Ако сте в Пловдив, слушайте Little Big Band в Капана

Квартал " Капана " продължава да притегля феновете на занимания и музика освен от Пловдив, само че и доста туристи от България и чужбина. Поредица концерти се провеждат навън за публиката с вход свободен. Повечето артистични прояви са включени в Културния календар на Община Пловдив и се организират на добре познатата на всички сцена " Ядрото ".

„ Лято в Капана 2021 “ ще подвига градуса на настроението и през днешния ден, на 30 юли, с концерт на Little Big Band. Почитателите знаят, че това е камерният състав на добре познатия на пловдивчани с многочислените си концертни изяви Биг Бенд Пловдив с диригент Николай Гешев и солист Едит Унджиян.

Инициативата „ Лято в Капана 2021 “ показва разнородни културни събития - концерти, изложения, показване на книги и литературни четения, камерен спектакъл и танц, артистични съоръжения, дегустации на храни и питиета, които се случват на разнообразни местоположения в обичания квартал - на сцена " Ядрото ", ул. " Абаджийска ", паркинга на ул. " Константин Стоилов " и на други места.

Отсега искащите могат да се включат в лятната стратегия на " Капана Фест ". Тази година от 26 до 29 август в артквартала още веднъж ще се съберат надарени създатели и актьори от всички сфери на културния живот, с цел да трансформират образа на пловдивския квартал, трансформирайки го в самостоятелен остров на актуалното изкуство за един дълъг уикенд, оповестиха от Община Пловдив. Участниците ще показват ексцентрични хрумвания и забавни планове - музика, танци, занаяти, работилници, изложения, литературни произведения, арт съоръжения. Отново ще има базар ‘‘Капана Фест‘‘, на който ще забележим авторски произведения, натурални и биохрани и питиета, българска мода и даже грамофонни плочи.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР