Квалификацията в Мелбърн не се оказа особено успешна за пилотите

...
Квалификацията в Мелбърн не се оказа особено успешна за пилотите
Коментари Харесай

Сайнц: Можех да съм в Топ 3 на квалификацията

Квалификацията в Мелбърн не се оказа изключително сполучлива за водачите на Ферари, които приключиха 5-и и 7-и, макар че в отбора смятаха, че могат да са по-напред в класирането. Карлос Сайнц изясни, че SF-23 в действителност се показва по-добре, в сравнение с демонстрират резултатите, само че призна, че обстановката в кавилифакицитта е била доста комплицирана.

Преди последните бързи обиколки представянето на водачите на Ферари още веднъж стана жертва на проблемите в връзката в отбора. Първоначално инженерите обясниха на водачите, че би трябвало да създадат по две подготвителни обиколки преди да стартират в действителност бързата. Леклер обаче се разбра с инженера си прекомерно късно да стартира единствено с една подготвителна обиколка, само че се видя, че тя не стига и Сайнц трябваше да го изтегли и по-късно да го пропусне напред в края на първия бранш.

Веднага, откакто стана това, по радиото на Сайнц споделиха, че зад него идва Фернандо Алонсо, който е в бърза обиколка. Проблемът беше, че Фернандо беше в подготвителна обиколки при отместването си, с цел да мине Алонсо, Сайнц загуби сериозна част от температурата в гумите и изостана.
 Верстапен: Всичко ми се получи в последния опит Верстапен: Всичко ми се получи в последния опит
“Можех да
Всичко за Вашата сватба
съм в Топ 3 на квалификацията - Обясни Карлос. В първия бранш върнах газта, само че във втория и третия поемах повече опасности, записах добра обиколка. Вече съм доста по-уверен в колата и мога да натискам повече. ”
 Доктор Марко сподели за какво излетя Перес Доктор Марко сподели за какво излетя Перес
Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg