Квалификантът от Австрия Денис Новак е първият съперник на Григор

...
Квалификантът от Австрия Денис Новак е първият съперник на Григор
Коментари Харесай

Квалификантът Новак е първото препятствие пред Григор във Виена

Квалификантът от Австрия Денис Новак е първият противник на Григор Димитров на тенис шампионата от сериите АТР500 във Виена, който стартира тази седмица. Очакванията са във вторник двамата да излязат на закритите твърди кортове в австрийската столица и да проведат срещата, която още не е планувана в програмата на 1/16-финалите.

#erstebankopen500#vienna #atp #dominikthiem #alexanderzverev #grigordimitrov https://t.co/K9LcodF37n pic.twitter.com/Xl75efG7ja
— TENNIS ANALYSES (@tennis_analyses) October 23, 2017
Новак заслужи мястото си в тази фаза с победа 6:4, 7:6(1) над италианеца Андреас Сепи, като това е голям триумф за него, тъй като е 291-ви в международната класация на АТР.

Григор Димитров е трети подложен в главната скица на шампионата във Виена, за който получи “уайлд кард” от уредниците и на процедура размени първенеца от предходната година Анди Мъри, който лекува травма в бедрото. Естествено, това е първи конфликт на Димитров с Новак, който рядко получава късмет да се включи в шампионати от календара на АТР.

Ако оправдае упованията и отстрани локалния квалификант, Григор ще се изправи против Кайл Едмънд или Давид Ферер. За хасковлията присъединяване във Виена е дебютно в кариерата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР