Квадво Дуа се превърна в първия играч от Първа лига,

...
Квадво Дуа се превърна в първия играч от Първа лига,
Коментари Харесай

Квадво Дуа пред БНТ: Благодарен съм и щастлив

Квадво Дуа се трансформира в първия състезател от Първа лига, който осъществя гол на европейски футболни финали. Крилото стори това още в първия мач с екипа на Швейцария при успеха против Унгария с 3:1 на Евро 2024 в Германия.

Футболистът на Лудогорец и неговите съотборници сигурно ще запомнят своето присъединяване на немска земя, а доказателство за това е успеха против Италия с 2:0 на старта на елиминациите. По този нчин " кръстоносците " стегнаха багажа на настоящите европейски първенци.

Пред Българска национална телевизия Дуа разяснява мощното показване на швейцарците и даде отговор дали ще продължи да пази цветовете на разградчани.

„ Получи се добър мач, всичко при нас беше под надзор. Играхме доста добре, спечелихме справедливо против Италия. Имаме хубава връзка между тях. Мисля, че всеки ден е доста прекрасен за нас. Опитваме се да дадем най-хубавото от себе си, с цел да бъдем сполучливи “, съобщи той.

„ За мен беше необикновено да стартира в първия мач за Швейцария и да отбележа първия гол за отбора на шампионата. След това взех присъединяване в третия мач с Германия, в този момент направих това и против Италия. Благодарен съм и благополучен “, показа швейцарският национал.

„ Не знам дали ще остана в Лудогорец през идващия сезон “, разясни Дуа.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР