Курсовете за първа помощ към БЧК се отлагат заради пандемията.

...
Курсовете за първа помощ към БЧК се отлагат заради пандемията.
Коментари Харесай

Пандемията удари по шофьорските книжки - как да вземеш книжка, като няма курс при БЧК?

Курсовете за първа помощ към БЧК се отсрочват поради пандемията. Съответно въпросът по какъв начин да си вземеш изкарана шофьорска брошура, защото това знанието за долекарска помощ, виси със страшна мощ. И наподобява няма по какъв начин това да стане.
Разминаването е голямо, като тръгнем оттова, че споделяме, че сме пазарна стопанска система, а не сме, разяснява Красимир Георгиев, ръководител на Управителния съвет на Асоциация за подготовка на автомобилистите в България. Според него, страната основава монопол с условието единствено БЧК да предлага курсове за долекарска помощ.
 Желязков загатна, че автоинструкторите не желаят да спре корупцията в сектора Желязков загатна, че автоинструкторите не желаят да спре корупцията в сектора
Министерство на превоза е осведомено с недоволството на автоинструктори от страната и заканата им да излязат на митинг на 7 октомври...
Пред Българска национална телевизия Георгиев предизвести, че от сектора ще търсят държавното управление за опция и в случай че не се реши въпросът, ще се стигне до съд. Той напомни, че преди години образованието за долекарската помощ ставало в границите на курсовете.
Георгиев де факто упрекна БЧК, че получава големи пари. „ Получаването на шофьорска брошура става като в Игрите на волята – става ужасно ”, разяснява той. Изпитвам голямо почитание към БЧК, само че курсът за долекарска помощ би трябвало да е към шофьорските курсове, разясни Георгиев.
Д-р Надежда Тодоровска от БЧК обаче отвърна, че интернационалният документ за долекарска помощ е доста значим и попита по какъв начин се прави присъствено образование, като има заповед на здравния министър. Възможно е да има конкуренция, само че дано стигнат равнището на БЧК – монопол в България няма, акцентира Тодоровска.
Ако БЧК може да предостви по-добър кабинет, в сравнение с виждат българските жители, ще се съглася, отвърна Георгиев, съгласно който първоначално от БЧК употребили лекарски кабинети на автошколите.
 24 на 100 от младите могат да карат още преди да запишат шофьорски курс 24 на 100 от младите могат да карат още преди да запишат шофьорски курс
Всеки четвърти млад водач може да ръководи автомобил още преди да се е записал на курс. Това демонстрира анкета измежду хора на възраст межд...
Още: " "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР