Курсовете осигуряват основа за старт на кариерата в тази сфераPython

...
Курсовете осигуряват основа за старт на кариерата в тази сфераPython
Коментари Харесай

Безплатно обучение по Python започва днес в Нет Ит

Курсовете обезпечават основа за старт на кариерата в тази сфера

Python е езикът за програмиране с максимален растеж в използването през последните години
(снимка: Нет Ит)

За следващ път Софтуерната академия  към Нет Ит провежда гратис онлайн образование по встъпление в програмирането с езика Python. Обучението е извънредно известно и все още в него са декларирали присъединяване над 1000 българи.

Интересът към тази софтуерна технология става все по-голям и в България, и по света. На процедура, Python е езикът за програмиране с максимален растеж в използването през последните години.

Курсът в Софтуерната академия към Нет Ит започва през днешния ден, 27 май, и ще се организира във виртуална класна стая с преподавател онлайн, който ще вкара участниците в средата за програмиране и ще показва кои са главните детайли на езика.

Самото образование е с дълготрайност от 3 седмици и съставлява предварителен курс за цялостната онлайн стратегия по програмиране с Python в Софтуерната академия към Нет Ит. Чрез нея всеки искащ да стане добър програмист може да се снабди с действителни на практика умения, нужни за започване на работа, както и да получи професионална тапия с издател МОН за специалност „ Програмист ”.
още по тематиката
След безплатното образование всеки един участник ще има право да се яви на онлайн изпит (срещу дребна такса) и да получи документ при сполучливото му полагане. Освен това курсистите с оценка над 4 от изпита ще получат право да се включат в цялостната 10 месечна стратегия по Python.

Безплатният курс е отворен за всички, които се интересуват от новите технологии или желаят да схванат дали специалността програмист на Python е тяхното професионално бъдеще. Необходима е само къса регистрация тук (дори и след началото на курса).
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР