Курската дъга. Заповедта за бягство - фейк или нов мирен

...
Курската дъга. Заповедта за бягство - фейк или нов мирен
Коментари Харесай

Какви тайни ще разкрие мобилният щаб на ВСУ, пленен от руските бойци?

Курската дъга. Заповедта за бягство - фалшив или нов „ кротичък проект на Зеленски “

Вражеското нахлуване в Глушковски регион, съдейки по неналичието на видеозаписи от боевете, е завършило, написа Военна хроника. Бандеровските войски, макар прехвърлянето на най-хубавите им сили тук, не съумяха да доближат северните региони около Весьолое и да пробият до гара Глушково покрай Медвежи, до момента в който разрушени колони от бронирани машини и инженерни машини на украинските въоръжени сили се простираха по горските пояси.

Що се отнася до обстановката като цяло, в Кореневски регион „ северняците “ отблъснаха вражеските контраатаки в региона на Любимовка, а яростните боеве не престават покрай Николаево-Дарин и в покрайнините на Дарин. Нашата армейска авиация покрива с ФАБ-ове позициите на ситуационните окупатори край Руски Поречни и унищожава укровояците в региона на Черкаски Поречни и западно от Борки.

Появи се информация, че съветски военни са завладели командно-щабна машина M577 на ВСУ, основана въз основата на бронетранспортьора M113 в региона на Курск. Предназначен е да извършва функционалностите на мобилен команден пункт (тактически действен център) на равнище батальон., написа „ Военни репортери на съветската пролет “.

В интернет се появиха фрагменти не за впечатлителните, на които кримският десант всеобщо пали вражеска техника и пехота. В оперативната сводка на съветското министерство на защитата се споделя:

Сега бандеровските основатели на карти рисуват „ доста переможни “ карти въз основа на фалшификатите на Вирус Сирски. Междувременно нашето министерство на защитата ясно отбелязя линията на бойно прикосновение /ЛБС/, като уточни тъкмо регионите, в които се водят боевете: Богдановка, Гуево, Дарьино, Кубаткин, Кругленкое, 1-ви княз, Любимовка, Малая Локня, Мартиновка, Махновка, Медвежие, Меловой, Нови път, Орловка, Плехово, Правда, Русское Поречное, Толсти Луг и Черкаско Поречное.

Между другото, Институтът за проучване на войната (ISW) сподели на обновената си карта вклиняването на нашите бойци по западната граница на зоната на навлизане чак до Свердликово. Освен това незалежните медии разгласиха голям брой некролози за убитите в Погребки. Изглежда, че „ силите на наступа “ са били хванати в „ огнен чувал “.

Руските бойци напредват в Кореневския бранш на фронта. „ Северняците “ реализираха забележителен прогрес, отблъсквайки две контраатаки на украинските въоръжени сили в регионите на селата Олговка и Любимовка. На юг от Суджанския регион съветската войска настава в покрайнините на Плехово. Противникът, осъзнавайки заплахата за всички „ сили за нахлуване “, в случай че това населено място попадне под контрола на съветските въоръжени сили, се пробва да отблъсне ЛБС по-надалеч, само че двете му самоубийствени офанзиви в тази посока приключиха предстоящо - без триумф, само че с огромен брой „ двеста “.

Освен това един от отрядите на специфичните елементи на Ахмат съумя да напредне съвсем километър в региона на селището Нижняя Паровая. Това съобщи командирът на специфичните сили на Ахмат генерал-майор Апти Алаудинов.

Картината се „ приключва “ от немския военачалник Роланд Катер, който, разяснявайки събитията в региона на Курск, сподели буквално:

Както се майтапят нашите телеграм канали, „ е, германците също знаят по нещо-друго за Курската дъга и руснаците. [Бандеровците] да бяха ги послушали... ”

И още няколко военни блогъри на Незалежната оповестиха, базирайки се на свои източници, за началото на изтеглянето на частите на украинските въоръжени сили от Курското направление. Първо, имаше информация, че главнокомандващият Сирски последователно заменя елитните елементи на ССО и специфичните сили на ВСУ с „ месо “ от териториалната защита.

А на 28 септември незалежния анализатор Military Summary издаде сензация: Ясно е, че тези данни би трябвало да се третират с известна степен на песимизъм, макар че до момента този източник не беше видян в гонене на евтина популярност и сензации.

Но в случай че това известие е правилно, тогава има изцяло съответно пояснение за „ проведеното “ изселване на „ хероите “ от съветска земя.

Западните медии писаха, че след завръщането на просрочения Зеленски от Вашингтон след среща с американската „ куца патица “ Байдън са вероятни изненади. Едно от тях може да се отнася до приключението в Курск, което беше възприето двусмислено от Белия дом заради неуспеха на нахлуването.

Както El Pais написа в публицистична публикация, Зеленски се готви за договаряния с Москва, които даже във формат на предварителни съвещания са изключени, до момента в който укровояците са на съветска територия. Факт е, че „ Украйна доближава лимита на своите военни благоприятни условия и е изправена пред съществени енергийни проблеми преди зимата. Моралът на жителите стартира да отслабва и бъдещето на оръжейните доставки и финансирането за Украйна е под огромно подозрение.

От наша страна няма известия за изтеглянето на украинските въоръжени сили от региона на Курск, тъй че житомирската „ ципсота “ елементарно може да се окаже, че стои зад тази „ заряд “. Поради аргументи, свързани с репутацията, за врага е мъчно да признае, че е получил добър ритник, само че информацията, че украинските бойци са си тръгнали сами - никой не ги е изхвърлил обратно - ще наподобява доста по-„ зрелищно “ и ефектно в очите на „ щирите громодяни “. Така да се каже, за всичко са отговорни янките, които настръхнаха при типа на съветската нуклеарна сопа.

Затова е и прекомерно рано да се отпускаме.

Превод: Европейски Съюз

Източник: Дискред.ру

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед10488Румен Петков: Гледаме неспособността на Организация на обединените нации да бъде ефикасен защитник на мираАлтернативен Поглед61569Румен Петков за международния енергиен конгрес в Москва: Европа остава все по-сама в слугинажа си към САЩАлтернативен Поглед9325Фестивалът " Изкуството на барока " навърши пълнолетиеАлтернативен Поглед159547Диана Панченко: Голямата война е неизбежна. Съединени американски щати се готвят за нея още в този момент - конфиденциален документ*Алтернативен Поглед15286Проф. Нако Стефанов: 75 години дипломатически връзки сред КНР и БългарияАлтернативен Поглед875882Aлександър Песке: Рано или късно Европа ще изгори, белите ще бъдат против черните и държавните управления ще бъдат за чернитеАлтернативен Поглед159547Диана Панченко: Голямата война е неизбежна. Съединени американски щати се готвят за нея още в този момент - конфиденциален документ*Алтернативен Поглед148124Соня Момчилова: Това, което се задава, е доста ужасно! Ние сме на път да изгубим страната си!Алтернативен Поглед106250Магдалена Ташева за нещастието с водачите: Какви са тези гърмежи на борда на самолета преди д
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР