Курсът за борба със сексуалното насилие, който трябва да изкара

...
Курсът за борба със сексуалното насилие, който трябва да изкара
Коментари Харесай

Кобрата може да изкара курса за борба със сексуалното насилие онлайн

Курсът за битка със половото принуждение, който би трябвало да изкара Кубрат Пулев, се предлага и онлайн за 30 $, видя “24 часа”.

Кобрата наложително би трябвало да го вземе, с цел да върне лиценза си за бокс в Съединени американски щати след решението на щатската спортна комисия в Калифорния, което се организира в Лос Анджелис по проблема с целувката, която лепна на сякаш репортерката Дженифър Равало, известна повече като Кралицата на голото суши в Съединени американски щати, Джени Суши.

Наказанието на Пулев бе удължено до 22 юли, когато той ще би трябвало да се яви на идващото съвещание, което ще се организира в Сан Диего.

Всъщност наказването на Кубрат от шест месеца е много грубо. Абсолютно същото бе обещано на Джарел Милър преди няколко дни, откакто Голямото бебе даде вкупом три позитивни проби за неразрешени субстанции преди мача с Антъни Джошуа, който пропадна.

Глобата от 2500 $ на Пулев също е една от най-сериозните.

В решението е записано, че само спортната комисия на Калифорния има право да върне лиценза му. Другите му наказания, - в случай че не мине курса ще загуби тапията си за година и при наново нарушение - вечно, са по-скоро обичайни в сходни случаи.

Кобрата изясни пред комисията, че не се е извинил незабавно, тъй като не срещнал повече Дженифър след празненството, на която и тя участвала. Където двамата се били целунали още веднъж, без да има някакъв митинг от страна на дамата.

Това стана след въпрос от адвокатката на Суши Глория Олред, която на няколко пъти подреди на клиентката си да мълчи на въпросите на отбраната на българския боксьор.

“За първи път ми взеха изявление със стик за селфи и телефон”, призна си чистосърдечно Кубрат Пулев по време на съвещанието.

Комисията не позволи да бъдат видени спомагателни фотоси и видеа от вечерта след мача, на които Суши се държи много фриволно с по-голямата част от компанията на Кобрата. Това не било съответстващо в тази ситуация, само че не стана ясно за какво, откакто Джени твърдеше, че била много смутена и засегната от държанието на българина.

Комисията не изслуша и очевидци, подготвени да опишат за нейното държание.

След съвещанието Глория Олред и Джени Суши обясниха, че не считат да заведат гражданско дело за някаква парична отплата от Пулев. Вероятно това е поради обстоятелството, че в него сигурно ще бъдат дискутирани фотосите и видеата от вечерта след успеха над Богдан Дину.

Думите на Джени, че боксьорът я сграбчил по задните елементи след края на изявлението, не получиха нито едно доказателство.

Много е евентуално с това наказване целият скандал да завърши, като това е голям бонус за Кобрата, тъй като казусът закупи международна популярност и бе отразен на всички континенти.

Заради наказването е пропаднал разновидността Кубрат да се срещне с Тайсън Фюри през юни в Лас Вегас.

“Въпреки това аз не преставам с тренировките и да се сготвям за офанзива на международната титла”, съобщи Пулев след съвещанието.

Кобрата завоюва второто дело, което му спретнаха от щаба на Богдан Дину.

Румънецът бе изискал да се анулира резултатът от дуела с българина и той да се преиграе, като бил подготвен да пристигна в София за мача. Според неговия щаб загубата пристигнала само поради непозволен удар от страна на Кубрат в седмия рунд. Комисията гласоподава с 6:0, че няма нищо неправилно при успеха на Пулев, където бе заложен статутът му на формален кандидат за купата на Антъни Джошуа на Международната боксова федерация.

С това разногласието бе завършен дефинитивно и в този момент би трябвало да се търси противник за възможен дуел през август, което е много мъчно, тъй като множеството от положителните боксьори към този момент имат назначени мачове.

Промоутърът на Кобрата Боб Аръм обаче не участва на съвещанието. Превеждаше му мениджърът Ивайло Гоцев.
Ден преди съвещанието на комисията в православната черква “Свети Инокентий” Кобрата е участвал и на молебен за негово здраве и благоденствие. Тя била изчетена от отец Йосиф и проведена от Евгени Веселинов, който е основен редактор на единствения уебсайт на български в Калифорния.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР