Курсът Счетоводство в споделените услуги“ ще стартира на 3 октомври

...
Курсът Счетоводство в споделените услуги“ ще стартира на 3 октомври
Коментари Харесай

“Академия за Бизнес Услуги” и Община Бургас организират безплатен курс по счетоводство

Курсът „ Счетоводство в споделените услуги “ ще започва на 3 октомври в Бургас.

Той е подобаващ за експерти с предходен счетоводен опит, владеещи британски език, които имат предпочитание да продължат кариерата си в региона на изнесените бизнес услуги. Курсът е безвъзмезден, а групата ще се образува от първите 20 утвърдени претендента. Успешно приключилите образованието ще получат опция за работа в най-големите компании от бранша в страната. Кандидатстването става през уеб страницата на Академията и изисква даване на автобиография и къса мотивация.

„ С пилотната група успяхме да притеглим мощни експерти и да валидираме концепцията и посоката на Академията за Бизнес Услуги. Преживяването по време на уроците беше мощно зареждащо, а на финала обучихме и дипломирахме няколко курсиста, подготвени за идната си кариерна стъпка в компании от бранша.

Благодарни сме на Община Бургас за партньорството, а също и на първите компании, които откликнаха с подготвеност на опцията да са измежду пионерите за даване на позиции за отдалечена работа – потребността, изгодата и ползата са налице.

Гледам с още по-високи упования към идната група и нямам самообладание да се срещна със идващите ни курсисти. “ – споделя Мая Миланова, изпълнителен шеф на Флоу Лоджик – компанията, която стои зад Академия за Бизнес услуги.

„ Доволен съм, че фирмите от бранша към този момент организират изявленията с сполучливо приключилите първото издание на академията и чакам напълно скоро действителни резултати. Подкрепям всички начинания, които са ориентирани към образование на фрагменти и развиване на човешкия ни запас. В лицето на Община Бургас Флоу Лоджик и Академия за Бизнес Услуги могат да разчитат на дълготраен сътрудник. “ – сподели Димитър Николов, кмет на Община Бургас.

Кандидатстването за курса е отворено на сайта  до 29 септември или до запълване на свободните места.

***

Академия за Бизнес Услуги е предопределена да приготви гении за старт или продължение на кариерата в бранша на бизнес услугите с висока добавена стойност. Тя дава на практика и характерни знания, които приготвят за работа по процеси в основни бизнес области – финанси, счетоводство, човешки запаси, доставяне и други Освен фокусирано знание в съответното бизнес направление, Академията адресира и тематики, свързани с по-задълбочено схващане на промишлеността, особеностите на работната среда, употребяваните принадлежности за работа и факторите за сполучлива реализация. Визията на Академията за идващите пет години е да отключи основаването на нови работни места в цялата страна.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР