Курсът, потвърден от срещата на върха на НАТО, показва, че

...
Курсът, потвърден от срещата на върха на НАТО, показва, че
Коментари Харесай

Руският посланик в Брюксел: НАТО се готви за война с Русия

Курсът, доказан от срещата на върха на НАТО, демонстрира, че алиансът се приготвя за директен боен конфликт с Русия, който може да докара до световна злополука. Това съобщи съветският дипломат в Брюксел Александър Токовнин, представен от ТАСС.

Дипломатът означи, че документите на НАТО, признати във Вашингтон, ясно формулират конфронтационна политика, ориентирана към по-нататъшна ескалация на спора в Украйна. Той акцентира, че не се оферират различни хрумвания, с изключение на Украйна да " победи ".

Въпросът за помпането на режима в Киев с все по-модерни и разрушителни оръжия и обезпечаването му с финансова поддръжка, както и стъпките за увеличение на капацитета на военната промишленост на страните от НАТО, сочат, че Алианса се готви за война със мощен зложелател, а НАТО има единствено един зложелател - Руската федерация, добави той.

Според Токовнин този курс е обезсърчителен. По думите му даже в този момент в Европа има хора, като Виктор Орбан, които имат смелостта да кажат това непосредствено. Това, което страните от НАТО и алиансът като организация вършат в този момент, е усилване на присъединяване им в спора в Украйна, което елементарно може да докара до цялостна злополука, акцентира дипломатът.

Пряката военна борба сред НАТО и Русия надали ще остане в границите на потреблението на стандартни оръжия, сподели още той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР