Курсът на новото правителство е да тласка България все по-близо

...
Курсът на новото правителство е да тласка България все по-близо
Коментари Харесай

Радев: Курсът на н овото правителство тласка България к ъм войната

Курсът на новото държавно управление е да тласка България все по-близо до войната. Не смятам, че е подходящо политици със скромна електорална поддръжка да приказват и да поемат такива тежки задължения от името на България.  Това съобщи пред публицисти президентът Румен Радев преди да отпътува за Австрия по покана на австрийския федерален канцлер Карл Нехамер. 

Държавният глава напомни, че главното обвързване на всяко едно държавно управление е да подсигурява сигурността и спокойствието на българските жители. 

" Това, че войната се води на няколко стотин километра от нас не трябва да ни успокоява. Явно някои политици не осъзнават дълбочината на казуса. Гледат на тази война, като че ли са в спектакъл и са се разположили комфортно измежду публиката с лъжливото разбиране, че ще останат единствено фенове. В интерес освен на нас, на цяла Европа е неотложно преустановяване на бойните дейности и търсене на всички вероятни пътища за възобновяване на разговора и мирните договаряния, а не зареждане на този спор с нови и нови оръжия ", безапелационен бе президентът. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР