Курсант мичман Димо Красимиров Савов и курсант главен старшина Николай

...
Курсант мичман Димо Красимиров Савов и курсант главен старшина Николай
Коментари Харесай

Курсанти от Морско училище участваха във важна конференция в САЩ

Курсант мичман Димо Красимиров Савов и курсант основен старшина Николай Константинов Кряколов от ВВМУ " Н. Й. Вапцаров “ взеха присъединяване в годишната конференция по лидерска подготовка (NALC) във Военноморската академия на Съединени американски щати в гр. Анаполис, щата Мериленд.

Курсантите участваха на лекции, измежду чиито тематики са били: " Ролята на смирението в водачеството “, " Лидерството като отговорност “, " Придържане към своето " Защо? “ и други.

В конференцията участваха повече от 350 курсанти, студенти, офицери и преподаватели от 15 разнообразни страни, като Япония, Германия, Италия, Франция, Англия, Перу, Украйна и други.

Практическата работа по време на полемики по групи е била от особена изгода. Участието в нея е способствало за разширение на схващанията и разбиранията на представителите на ВВМУ " Н. Й. Вапцаров “ в разнообразни посоки на командно-организаторския аспект на водачеството, разглеждайки тематики като взимане на управнически решения и оценка на риска в сериозни обстановки.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР