Курортният комплекс Албена“ е затворен и в него не се

...
Курортният комплекс Албена“ е затворен и в него не се
Коментари Харесай

Коронавирусът затвори курорта „Албена“ и „Двореца“ в Балчик

Курортният комплекс „ Албена “ е затворен и в него не се позволяват външни лица, а чиновниците са минали на отдалечена форма на работа от домовете си. Това оповестиха за Actualno.com от пресслужбата на туристическата компания и прецизираха, че тази обстановка ще продължи до последващо предписание на Министерството на здравеопазването.
„ Албена “ съблюдава прецизно заповедта на министъра на опазването на здравето, споделят още от сдружението. Затворени са всички хотели незабавно след излизане на заповедта.
Затворен за гости е и Архитектурно-парковият комплекс „ Двореца “ в Балчик след въведеното изключително състояние в страната и последвалата заповед на здравния министър, заяви неговият шеф Жени Михайлова. В залата на някогашната лятна резиденция на румънската кралица Мария е готова галерия, само че експонатите ще могат да се видят виртуално в понеделник в уеб страницата на комплекса, сподели още Михайлова. Тя посочи, че част от чиновниците на „ Двореца “ ще работят отдалечено, а други ще участват физически на работните си места.
" НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 15 март "
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР