Куриозна ситуация - моторист плати за гориво без да заредиКолонката

...
Куриозна ситуация - моторист плати за гориво без да заредиКолонката
Коментари Харесай

Моторист плати за гориво без обаче да зареди

Куриозна обстановка - моторист заплати за гориво без да зареди

Колонката е отчела ползване, разкрива

Когато съобщил за казуса на чиновниците - те го помолили да си заплати сметката. Мирослав Димов е качил видео със случая в мрежата и е събрал хиляди реакции.

Влогърът и моторист Мирослав Димов снима множеството си обиколки на две колела из страната. Така снимал и по какъв начин колонката му начислява сума, без да зарежда.

"Това нещо се случи изцяло инцидентно. С другари отидохме да заредим и до момента в който се чудех кой бензин да заредя мотора си, се получи това нещо. В момента, в който сграбчих револвера, даже не го усетих, че регистрира, чух, че колонката се включи и стартира да работи, като на всяка друга бензиностанция, обаче видях, че стартира да регистрира някакви стотинки. Без да съм натиснал спусъка ", описа той.

Въпреки, че не е заредил Мирослав е помолен да заплати сметката.

След като заплаща, взема решение да качи видео от куриозната преживелица в YouTube канала си. В резултат от Държавната организация за метрологичен и механически контрол се самосезират по случая и вършат инспекция. Установяват, че машината е за ремонт, а след него не са открити нередности.

"Тези неточности и механически неизправности все са в ущърб на нас клиентите ", отбелязва Димов.

От бензиностанцията обясниха за NOVA, че колонката фактически е имала механически проблем, който е довел до нереалното отчитане. От там признаха, че чиновниците не са реагирали съответно в тази ситуация, за което са понесли отговорност.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР