Куриозите по пътищата на България не секват.Роден шофьор откри предназначение

...
Куриозите по пътищата на България не секват.Роден шофьор откри предназначение
Коментари Харесай

Няма празно: Шофьор откри предназначение на ръждясала спирка СНИМКА

Куриозите по пътищата на България не секват.

Роден водач откри предопределение на ръждясала спирка, намираща се в Силистра. Той е паркирал своята кола на половина в оборудването, възползвайки се от навеса му. Предната част на машината се мъдри под покрива - предпазена от атмосферните събитие.

Случката е споделена в една от локалните групи във Фейсбук, където провокира разнопосочни реации. Някои са възхитени от предприемчивостта на своя съгражданин, само че други са озадачени от самоувереното му решение. Там ли е мястото за колата? Чудят се те. Силистренци означават, че въпросната запусната спирка се намира на ул. " Тутрака ", в региона на железопътната гара.

Шегите на гърба на лидера не закъсняха, както и най-различните догатки за мотивацията му да паркира МПС-то там. Не липсват и апели за наказания. Вижте някои от мненията на локалните:

  " Чака рейса за село, че на личен ход няма да стигне ",  майтапи се силистренец.
  " Кой ли рейс чака? ", прибавя Милка М.  " Объркал индивида гаража ", допуска жена.  " Затова им режат гумите.Не го скърбя, в случай че стане ", установи друга жителка на града.  " Къде са служителите на реда? ", чуди се Сашо С.  " Не пречи на придвижването,не пречи на тротоара в случай че има пешеходци,а пък то и рейсове няма, няма чакащи. Що пък да стои празна  чакалнята, най-малко е потребна за някого ", отбелязва Гинка Д.  " В очакване на градушката ", допуска Веселин Г.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР