Куриозен случай в центъра на София – колата на съсед

...
Куриозен случай в центъра на София – колата на съсед
Коментари Харесай

Куриоз в центъра на София: Кола се оказа зазидана във вътрешен двор

Куриозен случай в центъра на София – колата на комшия се оказа зазидана във вътрешния двор на кооперацията. 

Преди три години Ивайло Диманов отишъл на турне в Америка. Когато се върнал обаче, с изненада открил, че колата му трайно е зазидана в двора на блока. И няма от кое място да я извади. " Тази кола е на майка ми, тя се води неработоспособен, щеше да им даде ключовете да я изкарат ", сподели Ивайло Диманов.  

Никой обаче не им споделил нищо, безапелационен е пострадалият. Казва, че се обърнал към разнообразни институции, само че на вятъра.

Автомобилът е зазидан във вътрешния двор към този момент три години. Според притежателя му той е изцяло прогнил и негоден по този начин или другояче.

От общината обясниха, че при тях тъжби от притежателя не са постъпвали, а проходът към вътрешния двор е бил реституиран и по тази причина е бил зазидан. " През 2002 година с решение на Софийския градски съд е възобновен проходът, който съдът споделя, че нелегално е бил преустроен от магазин 6 в проход ", изясни арх. Влади Калинов от дирекция " Общински строителен надзор ".

И още – че притежателят Ивайло Диманов и неговата майка са били известени, само че не са поискали да реалокират зазидания автомобил. Засега колата остава задържана вътре.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР