Куриерските компании „Федекс“ и Ю Пи Ес са предупредили най-големите

...
Куриерските компании „Федекс“ и Ю Пи Ес са предупредили най-големите
Коментари Харесай

Ще стигнат ли навреме подаръците за празниците в САЩ?

Куриерските компании „ Федекс “ и Ю Пи Ес са предизвестили най-големите си клиенти в Съединени американски щати, че към този момент са запълнили по-голямата част от потенциала си за идните празници, съгласно „ Уолстрийт джърнал “.

Причината е, че от месеци промишлеността работи покрай оптималния си размер поради желанията на клиентите да пазарят онлайн вместо на място в магазина поради пандемията на ковид.

Това може да докара до закъснение в доставките на дарове за Деня на благодарността и Коледа, съгласно специалисти в региона на логистиката. Ако има спомагателни поръчки, те ще би трябвало да изчакат реда си за събиране от магазини и хранилища, а и за доставка до крайния консуматор.

В най-активния интервал преди празниците, приблизително по 7 милиона колета могат да останат в изчакване, съгласно експерти от доставчикът на софтуерни услуги „ ШипМатрикс “.

„ Ще има дни по време на празничния сезон, в които промишлеността ще е отвън потенциала си “, съобщи маркетинг шефът на „ Федекс “ в изявление за „ Уолстрийт джърнал “.

На фона на тези вести търговците започнаха да търсят различни способи, с цел да доставят продуктите на клиентите си на време, само че без необикновен триумф. По-малки куриерски компании в Съединените щати също са разпродали услугите си месеци по-рано спрямо предишни години. Така те към този момент не одобряват нови поръчки до началото на идната година.

„ Клиентите би трябвало да са готови, че доставките ще лишават в допълнение време, без значение кой снабдител употребяват “, предизвести президентът на „ ШипМатрикс “ Сатиш Джиндел. Той добави, че дефицитът в потенциала може да бъде обезщетен, в случай че мрежата за доставки на „ Амазон “ усили броя на водачите си, а Пощенската работа на Съединени американски щати усили работното си време в неделя.

Заради забележителното пренасочване към извършване на покупки от онлайн магазини при започване на пандемията от COVID-19, „ Амазон “ влага милиарди долари в възстановяване на потенциала си, което включваше отварянето на по-малки хранилища за съществени артикули по-близо до крайния клиент. Така може да се редуцира времето за доставка и да разреши поемането на по-големия брой поръчки през ноември и декември.

Една от последните благоприятни условия част от пратките да стигнат до получателите си без забавяне са държавните пощи в Съединените щати. Въпреки това те също могат да бъдат изправени пред компликации, откакто коронакризата докара до финансови усложнения и съкращения в мрежата им.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР