Курбан по случай Никулден бе раздаден днес пред църквата „Свети

...
Курбан по случай Никулден бе раздаден днес пред църквата „Свети
Коментари Харесай

300 души получиха курбан за Никулден в Западен СНИМКИ

Курбан по случай Никулден бе раздаден през днешния ден пред църквата „ Свети Климент Охридски” в регион „ Западен”. Организатори на самодейността бяха Политическа партия ГЕРБ Западен и кметът на региона Димитър Колев.

Въпреки че сега тече Коледният пост, на днешния ден, отдаден на Свети Николай Чудотворец, е позволено да се яде риба и курбанът бе точно подобен. Той бе осветлен за здраве и благоденствие от отец Пантелеймон незабавно след тържествената Света литургия в храма.

Над 300 души получиха от осветеното ядене пред храма, като персонално кметът на региона Димитър Колев и ръководителят на ГЕРБ Западен и общински консултант Ясен Михайлов се включиха в раздаването на топлата супа, приготвена от шест типа риба.

Подобно разпределяне на топъл курбан за здраве и благоденствие пред храм „ Свети Климент Охридски” се трансформира в традиция през последните години и се прави на по-големите християнски празници./Марица.бг
тагове 300 курбан западен  300 души получиха курбан за Никулден в Западен СНИМКИ  300 души получиха курбан за Никулден в Западен СНИМКИ  300 души получиха курбан за Никулден в Западен СНИМКИ  300 души получиха курбан за Никулден в Западен СНИМКИ  300 души получиха курбан за Никулден в Западен СНИМКИ  300 души получиха курбан за Никулден в Западен СНИМКИ  300 души получиха курбан за Никулден в Западен СНИМКИ
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР