Курабийка с предсказание донесе на американски пенсионер джакпот от $344,6

...
Курабийка с предсказание донесе на американски пенсионер джакпот от $344,6
Коментари Харесай

Курабийка донесе на янки джакпот от $344,6 млн.

Курабийка с предсказване донесе на американски пенсионер джакпот от $344,6 млн., като заслугата за това била на 8-годишната му внучка, съобщи Агенция Франс Прес.

„ Не чаках да печеля. Просто имах шанс “, сподели разчувстваният Чарлз Джаксън, откакто изиска облагата от
лотарията „ Пауърбол “ в Роли, Северна Каролина, предава БНР.

Джаксън (66 г.), сподели, че късметлийските номера били написани на парченце хартия, която внучка му извадила от курабийка с предсказания.

„ Тя е на 8 години. Аз и баба й отидохме във виетнамски ресторант. Винаги й купуваме курабийки с предсказания. Аз споделих: Запази предсказанието за мен, погледнах към числата на гърба, може да желая да играя с тях. Така стана всичко “, сподели Джаксън.

Пенсионерът изясни, че нормално играе с едни и същи 5 цифри в седмичните
лотарии, като до момента не е печелел.

Той избира да вземе сумата от 223.3 млн. $, вместо да се възползва от опцията на равни годишни вноски, като по този метод се прибира цялостният
джакпот. След заплащането на спомагателни 24% държавен налог и нови 5.5% налог за щата, Джаксън ще остане с към 158 млн. $.

Той е на мнение, че огромната облага надали ще промени него и фамилията му. „ Аз към момента нося дънки. Е, може би ще си купя няколко нови чифта. "

Джаксън споделя, че ще подари известна сума пари за щедрост, възнамерява да заведе жена си до Виетнам и да даде 1 млн. $ на брат си.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР