Купуването сега и плащането по-късно все още е популярен начин

...
Купуването сега и плащането по-късно все още е популярен начин
Коментари Харесай

„Купете сега, платете по-късно“ преминава от нишова към нормална, тъй като младите хора я използват за ежедневни нужди

Купуването в този момент и заплащането по-късно към момента е известен метод да харчите пари за самолетни билети до Кабо. Това също е все по-често срещан метод за закупуване на хранителни артикули и мебели за тревни площи.

Потребителите на възраст до 35 години съставляват 53% от потребителите на „ купете в този момент, платете по-късно “, само че единствено 35% от потребителите на обичайни кредитни карти притежатели, съгласно LexisNexis Risk Solutions. Много от тези съществени кредитополучатели на „ BNPL “ са станали толкоз комфортни, че употребяват заемите на вноски за недостъпни първокласни артикули, че постановат и повече ежедневни покупки върху тях.

Облекло и аксесоарите бяха най-популярната продуктова категория измежду милениалите (на възраст 30-44) и Gen Z (18-29) консуматори на доставчика на BNPL Afterpay през 2021 година и 2022 година Но предходната година тя падна на четвърто място след „ изкуства, пътувания и развлечения ”, „ дом и градина ” и „ хардуер ”, съгласно данните, предоставени от компанията на NBC Ne...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР