Купуването на нов автобус за първия отбор не било приоритет

...
Купуването на нов автобус за първия отбор не било приоритет
Коментари Харесай

Нов автобус не е сред приоритетите на ЦСКА

Купуването на нов рейс за първия тим не било приоритет пред ЦСКА, обяснил основният управител на клуба от Борисовата градина Стойчо Стоилов на среща с почитателите, извършена в ресторанта на “Българска армия” преди срещата с Витоша Бистрица.

Една от аргументите за това било заплащането на 8-те милиона лв. за емблемата, споделил Стоилов, представен от “Тема Спорт”.

На въпрос за какво няма доктор на тима, Стоилов дал отговор, че в ЦСКА не се нуждаят от подобен, защото имало подписан контракт със столична клиника. Стоилов хвърлил изясненост за отсъствието на Николай Бодуров от състава. По думите му бранителят всеки ден пътувал до Благоевград, макар предоставения му от клуба апартамент в София.

Освен това той съветвал настойчиво напусналия треньор Люпко Петрович кой къде и по какъв начин да играе в защита. Сърбинът се оплакал на управлението. Относно емблемата, Стоилов разкрил, че клубът ще съди втородивизионния ЦСКА 1948 за използването на сходна.

Главният управител уверил последователите, че е гледал персонално най-малко по три пъти всеки футболист, преди да бъде притеглен и призна, че е довел всички нови летни попълнения.Той показал, че ЦСКА се пробва да пробие на британския пазар за да осъществя изходящи прехвърляния. Липсата на титли пък обяснил с това, че купата била капарирана.

За край той призовал почитателите да поддържат тима. Срещу Витоша съветът му беше послушан от рекордно малко аудитория, като към 500 фенове бяха на “Българска армия”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР