Купуването на жилище или къща, особено ако за първи път

...
Купуването на жилище или къща, особено ако за първи път
Коментари Харесай

Нещата, за които да внимаваме, преди да си закупим жилище

Купуването на жилище или къща, изключително в случай че за първи път го вършиме, може да е доста вълнуващо, само че в процеса по търсене  може да срещнете някои капани. Какво би трябвало да знаете, преди да купите къща:

Местоположение
 Защо дребните жилища са рискови Защо дребните жилища са рискови
В последните години все по-търсени на имотния пазар стават дребните жилища. Съответно и цените им са доста по-високи. Всеки, който търси...

Това може да е най-важната характерност при закупуване на парцела, която е доста подценявана от евентуалните купувачи. В доста случаи, когато намерят атрактивна къща, която дава отговор на техните стандарти и финансови благоприятни условия, хората ще кажат, че могат да пренебрегват обстоятелството, че местоположението не е доста положително (винаги би трябвало да вършиме компромис с избрани неща, нали?).

Но от време на време бъркаме. Въпреки това, за дълготрайно вложение се счита закупуването на парцел, без значение дали живеете там, отдавате чартърен или продавате във времето, местоположението постоянно е доста значимо! Доброто местонахождение прави парцела по-лесен за продажба, тъй че инвестицията ви няма да пострада  от падащи цени на парцелите.

Инфраструктурата, учебните заведения, детските градини

Много е значимо апартаментът ви да е наоколо до зоната за продан. Дори в случай че не е належащо да употребявате публичен превоз сега, най-добре е да ревизирате дали има комфортен превоз, близки спирки и публичен превоз до по-големите елементи на града. Ако го купувате или планирате да го закупите, съществуването на детски градини, близки или най-малко задоволително близки учебни заведения също е значимо.

Етажът и местоположението на вашия дом
 Преместване в ново жилище – по какъв начин да се оправим? Преместване в ново жилище – по какъв начин да се оправим?
Според статистиката най-малко един път на всеки 10 години всеки човек се реалокира някъде, трансформира мястото си на престояване и вследствие на т...

Отговорете на въпроси за етажа, който най-добре подхожда на вашия дом. Предпочетете долните етажи, тъй че да не се постанова да употребявате асансьора, с цел да отидете на по-високите етажи. Много купувачи имат отрицателно отношение към първия и последния етаж на постройката. Има някои разумни аргументи за това, само че не е наложително това да основава проблеми. Поради всичко това, цените на апартамент на първи и финален етаж са най-ниски, което е плюс за хората с увреждания.

Ако апартаментът е на горния етаж и се пада втори, погледнете асансьора. Все още на територията на страната има доста остарели жилищни здания, които не се поддържат добре и асансьорите им са рискови за прилагане Местоположението на жилището също е доста значимо, както и изгледът. Трябва да запомните, да вземем за пример, че северните стаи на къщата, изключително в случай че са на долните етажи и има дървета пред тях, рядко или в никакъв случай не са осветени от слънцето, до момента в който югоизточните ще бъдат доста топли.

Пешеходни действия

Обърнете внимание дали регионът има всичко от което имате потребност за осъществяване на ежедневни действия които да извършите стигайки от точка А до точка Б пешком, или в случай че би трябвало да употребявате постоянно колата. Потърсете съществуването на магазини, хранителни вериги, паркове, детски площадки, заведения за хранене, аптеки и медицински услуги. Това е настоящо за всеки огромен град, само че даже да е дребен подобен, това не би било краен проблем.

Шум и престъпност наоколо
 Как да подготвим дома си за продажба Как да подготвим дома си за продажба
Откъде да стартираме и по какъв начин да подготвим парцел за продажба? 1. Променете метода си на мислене Превключете мисленето си от „ моята къ...

Добре е да обърнете внимание на това дали наоколо до вашата постройка има шумни заведения или огромни и оживени улици/булеварди. Последното може да бъде огромен проблем, изключително в случай че апартаментът ви гледа натам, изключително към спалнята. Направете си късна вечерна разходка или обиколете квартала рано заран, обърнете внимание на нетипичните действия, шума, мощните музикални заведения за хранене и честите среднощни празненства. Можете също да попитате съседите.

При потребност от ремонтна поддръжка - консултирайте се с експерт-строителна компания, водопроводчик, електротехник и други Това е изключително правилно за тръбопроводни системи, изолираност, ремонт на течове и покриви. Изчислете какъв брой можете да похарчите за домашни поправки.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР