Купуването на депутатите е престъпление и трябва да бъде преследвано

...
Купуването на депутатите е престъпление и трябва да бъде преследвано
Коментари Харесай

Независим депутат се подложи на детектор на лъжата

Купуването на депутатите е закононарушение и би трябвало да бъде преследвано с цялата суровост на закона. Обявяването, че има купени депутати е толкоз огромно закононарушение, колкото самото пазаруване на народни представители.

Това съобщи някогашният народен представител от Има Такъв Народ и понастоящем самостоятелен Георги Георгиев на брифинг в Народното събрание.

Той увери, че отделилите се някогашни депутати от Има Такъв Народ не са купени. Той се е подложил на полиграфско проучване, като всички въпроси от полиграфа, които били: Получавали ли сте пари и получавали ли сте обещания за министерски постове от Кирил Петков, отговорът от проучването бил - не. Прокуратурата и основният прокурор да изискат доказателства от всички тези, които са ги обвинили, че са купени и да им бъде потърсена наказателна отговорност, настоя Георгиев.

Отцепилите се депутати от Има Такъв Народ ще гласоподават срещу вота на съмнение.

Темата със Северна Македония е измислена, а тематиката за Министерство на регионалното развитие доста пъти била коментирана, уточни Георгиев.

Иво Атанасов настоя медиите да накарат Тошко Йорданов и Слави Трифонов да застанат на детектора на лъжата. Има Такъв Народ основават безпорядък и дестабилизация, посочи Атанасов и добави, че проблемите са в Има Такъв Народ, а не при самостоятелните депутати.

Ивайло Христов е сигурен, че вотът на съмнение няма да мине, като чака още депутати от Има Такъв Народ да се причислят към самостоятелните народни представители.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР