Купуването на билетче в градския транспорт е най-вероятната причина за

...
Купуването на билетче в градския транспорт е най-вероятната причина за
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Продажба на билетче довела до автобусната катастрофа в София

Купуването на билетче в градския превоз е най-вероятната причина за конфликта на двата рейса в столицата. Това допуснаха пред Lupa.bg водачи от Центъра за градска подвижност.

„ Продаваме билети освен на спирка, само че и в придвижване. Това води до похищение на вниманието ни. Много сме преуморени, защото когато сме втора промяна и има щета на рейса, до момента в който тя не се в профил, не се прибираме. Често се връщаме у дома към 3-4 сутринта “, описаха всекидневието си водачите на градския превоз.

По думите им на авариралите рейсове спирачките били изрядни. На други автобуси обаче една от четирите не работили. „ За да спра, се постанова най-малко на 200 м преди спирката, да натисна спирачките “, изясни столичен водач. Той добави, че автопарка се поддържа с елементи втора ръка, които се купуват от склада в Земляне.

Два рейса на градския превоз се удариха в София преди 11 часа през днешния ден. 11 души, измежду които и 7-годишно дете, са леко потърпевши, оповестиха за Lupa.bg от Столична дирекция на вътрешните работи. На място са пристигнали 7 коли за спешна помощ и са траспортирали някои от потърпевшите в лечебни заведения. Други са отказали хоспитализация.

Инцидентът е станал на спирка на кръстовището на бул. " Данаил Николаев " и ул. " Бяло море " сред рейсове, движещи се по линии 11 и 413.





Снимки: Агнес Методиева
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР