Купуване на тестове за наркотици, които ще бъдат дарени на

...
Купуване на тестове за наркотици, които ще бъдат дарени на
Коментари Харесай

Какви мерки готви СОС за подобряване на пътната безопасност?

Купуване на проби за опиати, които ще бъдат дарени на Министерство на вътрешните работи, и рационализиране на шофьорските умения на младежите са част от ограниченията на Столичния общински съвет за възстановяване на пътната сигурност в София. От там плануват още раздаването на светлоотразителни гривни за всички първокласници и слагането на нови уреди към пешеходните пътеки.

Радарни табла за скорост, каквито има към този момент по бул. " Черни връх ", ще служат за самоконтрол на водачите. Информацията от тях ще бъде изпращана на КАТ, с цел да могат да слагат патрули на кръстовищата, където е най-необходимо. Те към този момент дават информация, посочи ръководителят на Столичния общински съвет Георги Георгиев.

Друга мярка е ориентирана към младите водачи на възраст от 18 до 28 години, добави той.

По думите на Георгиев ще бъдат сложени нови типове ограничители преди пешеходните пътекиза намаляването на скоростта на придвижване.

От Столичната община упорстват за промени в нормативната уредба, тъй че общински чиновници да могат да глобяват за прекосяване на алено, висока скорост и придвижване в неразрешени улици.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР