Купувачите се кълнат в серум от £21, за който се

...
Купувачите се кълнат в серум от £21, за който се
Коментари Харесай

Купувачите се възхищават на серум против стареене „магия в бутилка“, който е с почти £10 отстъпка

Купувачите се кълнат в серум от £21, за който се твърди, че заличава бръчките и оставя кожата блестяща. Retinol Fix Concentrate Extreme 10% на Nip + Fab нормално е £29,95, само че е понижен до £20,95 единствено за стеснен интервал от време.

Серумът съдържа анти-стареене воин съставна част ретинол в комплекс за освобождение във времето, с цел да подсигурява че витамин А може да проникне в горните пластове на кожата и да усили обновяването на клетките - бори се с бръчките и избистря тена. Той също по този начин съдържа Bakuchiol, естествено срещаща се опция на ретинола, която дава обещание сходни резултати.

Matrixyl се употребява за ориентиране на фините линии и възобновяване на тена, до момента в който хиалуронова киселина и бизабол се прибавят, с цел да се подсигурява, че кожата остава хидратирана. В клинично изследване на 32 души, които са били тествани два пъти дневно в продължение на 30 дни, е открито, че 93% са съгласни, че продуктът доста понижава появяването на бръчки и споделят, че е най-хубавият артикул прот...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР