Купувачът на черното кожено яке, което Оливия Нютън-Джон носеше във

...
Купувачът на черното кожено яке, което Оливия Нютън-Джон носеше във
Коментари Харесай

Оливия Нютън-Джон си получи обратно коженото яке от „Брилянтин“

Купувачът на черното кожено яке, коет о Оливия Нютън-Джон носеше във кино лентата " Брилянтин ", й го върна и подари сумата, която заплати за него на благотворителния търг - 243 000 щатски $ , на раковия й център в Австралия , заяви Ройтерс.

" То не би трябвало да виси в дрешника на някой милиардер, с цел да се хвали с него в клуба ", споделя анонимният покупател на Оливия Нютън-Джон във видео, публикувано от " Джулиънс окшънс ".
 Оливия Нютън Джон Gulliver/Getty Images
" Шансът да победиш рецидивиращ рак с най-новите лечения е 1000 пъти по-голям от това някой, купил най-известната ти дреха, да ти я върне ", твърди купувачът актрисата, връщайки й якето на среща в Калифорния предходната седмица.

Якето и панталоните, които Оливия Нютън-Джон носи за дуета " You Are The One Thаt I Want " с Джон Траволта от кино лентата " Брилянтин " (1978 г.), бяха продадени на разнообразни хора на търга в Бевърли хилс предишния месец за два пъти по-голяма сума от предварителната оценка.-->
 
Нютън-Джон провежда търга в Бевърли хилс, с цел да набере средства за раковия си център в Мелбърн. Тя предложи още стотици мемоари от дългата си кариера.

През 1992 г . Оливия Нютън-Джон се разболя от рак на гърдата . Миналата година заболяването се завърна с израстък в долната част на гръбнака.
 Оливия Нютън Джон Gulliver/Getty Images
Оливия Нютън-Джон има четири награди " Грами ", в това число и за запис на годината за " I Honestly Love Yоu " от 1974 година
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР