Купувач на употребяван Model S се оплака, че от Tesla

...
Купувач на употребяван Model S се оплака, че от Tesla
Коментари Харесай

Tesla реже екстри при продажба на употребяван Model S

Купувач на използван Model S се оплака, че от Tesla са деактивирали отдалечено за самостоятелно ръководство Autopilot след препродажбата на електрическия автомобил без никакво предизвестие, оповестява Jalopnik. Човекът купил 3-годишната кола от автокъща, която пък я взела втора употреба на търг от самия производител предишния ноември.

В момента на сключването на договорката в оборудването на " тѐслата " била включена екстрата Enhanced Autopilot (автоматично престрояване и излаз от магистралата) с вероятност за надграждане до Full Self Driving (разпознаване на сигнала на светофари и самостоятелно придвижване в града). Няколко дни по-късно електрическият автомобил независимо провел така наречен " софтуерен одит " и изключил тези варианти.

Потърсени за обяснение, от Tesla дали отговор, че автопилотът е изключен, тъй като купувачът не е платил за него. Това значи, че компанията на Илон Мъск на процедура предлага варианти посредством абонамент, като правото за потреблението им не се предава при промяна на притежателя. Цената на Enhanced Autopilot и Full Self Driving е $8 000 (€7 293).
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР