Купонът с отстъпката ще бъде активен за всички потребители на

...
Купонът с отстъпката ще бъде активен за всички потребители на
Коментари Харесай

Lidl подарява 25% отстъпка на своите клиенти по повод световния ден на шоколада

Купонът с отстъпката ще бъде деен за всички консуматори на приложението Lidl Plus

По мотив Международния ден на шоколада -седми юли, всички консуматори на мобилно приложение Lidl Plus ще получат специфичен ваучър за отстъпка от 25% на всички шоколади с марките FinCarre и JD Gross – част от личните марки на веригата. В интервала 7-9 юли 2023 година потребителите ще могат да задействат ваучър в своето приложение, като отстъпката важи до 3 броя шоколад на клиент.

В началото на 2023 година собсвените марки шоколади на Lidl FinCarre и JD Gross бяха отличени с орден за най-високо качество съгласно вота на клиентите в изследването Private label QUDAL – QUality meDAL 2022/2023, извършено на българския пазар от швейцарската организация ICERTIAS (International Certification Association GmbH).

Собствените марки на Lidl оферират над 50 разнообразни типа шоколад в непрекъснатия си подбор и над 30 като част обичаните на мнозина тематични седмици. FinCarre е най-предпочитана от клиентите марка, под знака на която Lidl предлага богато многообразие – млечен, млечен с ядки – цели или на късчета, черен, бял, със стафиди, както и по-нетрадиционни усети като солен карамел, да вземем за пример, и доста други. От най-предпочитаните усети веригата предлага и разфасовки по 40 гр. за по-голямо улеснение на клиентите, на които им се хапва нещо малко и сладко.

D. Gross е серията премиум шоколади, измежду които са и едни от най-предпочитаните типове с по-високо наличие на какао или така наречен черни шоколади. 85% какао от Ариба, 60% какао от Перу и 70% какао от Мадагаскар, както и серията La Speciale са едни от най-разпознаваемите оферти на премиалната лична марка на Lidl. Fairglobe е марката за био шоколади, измежду които клиентите могат да открият био млечен с 37% какао и био мрачен със 70% какао.

Качеството на шоколадите лична марка продуктите е еднообразно за цялата Европа и се управлява през целия индустриален развой. Това се прави оценка и от клиентите на компанията, доказателство за което е медалът за най-високо качество Qudal на шоколадите Fin Carre.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР