Купонът по Южното Черноморие вече тече с пълна мощ и

...
Купонът по Южното Черноморие вече тече с пълна мощ и
Коментари Харесай

Забрана ли?! Купонът по Южното Черноморие се вихри с пълна сила ВИДЕО

Купонът по Южното Черноморие към този момент тече с цялостна мощност и никой не може да го спре. Това потвърдиха няколко от най-оборотните питейни заведения в Слънчев бряг, Несебър и Свети Влас, които през вчерашния ден откриха сезона, а купонът бе взривоопасен, оповестява "Флагман ".

Въпреки възбраната на министър Ананиев за питейните заведения и нощните заведения, короната не спря купонджиите.

Посетители направиха видеоклипове от бар, който нощес даде поръчка да разбие купонджиите с яки празненства и размазващ афтър. 100 кила нажежи до алено страстите на екзалтираните си почитатели.

„ Животът продължава, не ни е боязън от короната. Лятото е тук и няма да го пропуснем”, изригнаха купонджиите, които дават обещание и довечера да създадат още по-запомнящ се бар крол.

Крайно време е всички нощни заведения, нощни клубове и питейни заведения да отворят... Този вирус щe го има, до момента в който не се откри ваксина, а хората в тази сфера стоят без издръжка към този момент трети месец, оповестиха още бойкотиралите възбраната. Те са безапелационни, че закритият бар не е нарушил никакви правила, защото не е регистриран като дискотека.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР