Купих имота на цена 50 пъти над данъчната оценка! Едната

...
Купих имота на цена 50 пъти над данъчната оценка! Едната
Коментари Харесай

Валери Симеонов смрази Хекимян, завежда дело срещу bTV

Купих парцела на цена 50 пъти над данъчната оценка! Едната част на парцела е наша, а другата е на " СКАТ ". Определи ми се цена от 200 евро на квадрат и аз не бях склонен. Поисках оценката да бъде повишена тройно и купих терена за 930 евро на квадрат, като самичък пожелах това. Това сподели водачът на НФСБ Валери Симеонов пред bTV във връзка следващия апартаментен скандал, само че този път обвързван с негов парцел, написа Блиц. " Недейте да ровите, където няма нищо. Купил съм парцел от общината. Тя продава на доста по-ниски цени. В центъра се продават терени за по 300 евро на квадрат. Години наред не се строи нищо там, тъй като не сме имали финансовата опция. Сключихме контракт с компания и построихме постройка, като концепцията, несъмнено, беше да се продадат жилища, с които да си върнем парите ", добави той и сподели документ, в който се вижда коя част от парцела е благосъстоятелност на малкия екран, и посочи, че останалата част е благосъстоятелност на общината.

Валери Симеонов твърди, че " СКАТ " не е съумяла да си върне парите, които е вложила в земите.

" Петър Ананиев изманипулира финансовата оценка. Подготвям дело против bTV, в което желая суровия материал, с цел да забележим кой какво е споделил ", съобщи още Симеонов пред Хекимян.

" Валери Симеонов построи черква за над 1 милион, а общината на Бургас даде 5 декара безплатно. Искахме да има черква в циганската част на Бургас, с цел да няма мюсюлманизация ", добави той.

" Не съм баба Ванга. Резултатът ще покаже. Не мога и да разясня парцела на Каракачанов, тъй като не съм подобен финансов специалист като вашата телевизия и Петър Ананиев. Запознайте се с обстоятелствата, с цел да не става както в моя трагичен случай. Стига с лъжите, че прокуратурата ревизира Валери Симеонов. Прокуратурата ревизира " СКАТ ", а Валери Симеонов не си е купил и кучешка барака ", сподели още Симеонов.

По мотив редицата подадени оставки в последните седмици, Симеонов сподели: " Всичко е въпрос на министър-председателя. Г-жа Ангелкова може да бъде пусната в отпуск, до момента в който я проверяват. И моята оставка желаеха. Това е от кухнята, не съм бил притиснат. Не желаех да тежа като воденичен камък. Когато някой е тежък за държавното управление, по-добре да се отдръпна. Не се слушам с Борисов, тъй като няма съдружни препоръки от месеци.

" Напоследък динамичността към евроизборите е много огромна и не сме имали време да поддържаме връзка с водачите на съдружните ни сътрудници. Аз съм лидер на листата, защото считам, че съм най-подготвен да водя война за ползите на народа ", сподели още Симеонов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР